Τρίτη 07 Φεβρουαρίου: Στις 10.00 ανοίγουν Δημόσιο, e-ΕΦΚΑ – Στις 11.00 τα καταστήματα στις χιονισμένες περιοχές Αττικής

23:22 6/2/2023 - Πηγή: BankWars

Από τις 11:00 το πρωί θα μπορούν να είναι ανοιχτά την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, τα καταστήματα στη βόρεια, βορειοδυτική και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και όπως αποφασίστηκε σε συντονιστική σύσκεψη υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

Απαγορεύεται η μεταφορά και η πώληση αγαθών μέσω υπηρεσιών delivery

ή courier, στις ίδιες περιοχές, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Εύβοιας και Σποράδων μέχρι τις 11.00 π.μ.

ΔΗΜΟΣΙΟ

Επιστροφή στο γραφείο από αύριο για τους δημοσίους υπαλλήλους, με ώρα προσέλευσης τις 10:00 το πρωί, ανεξαρτήτως ωραρίου εργασίας. Όπως σημειώνεται από το υπουργείο Εσωτερικών, αύριο Τρίτη δεν θα ισχύει το μέτρο της έκτακτης τηλεργασίας που εφαρμόστηκε σήμερα, και οι υπάλληλοι θα πρέπει να προσέλθουν κανονικά στις υπηρεσίες τους. Η απόφαση αφορά ειδικά την Περιφέρεια Αττικής και τις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, διευκρινίζεται ότι δεν θα πραγματοποιηθούν τυχόν ραντεβού με δημόσιες υπηρεσίες που έχουν προγραμματιστεί για αύριο, πριν από τις 10:00 το πρωί.

ΕΦΚΑ

Για τις 10 π.μ. αύριο ορίστηκε η έναρξη λειτουργίας του e-ΕΦΚΑ στην Αττική και σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, ενώ παράλληλα αναβάλλονται οι προγραμματισμένες  Υγειονομικές Επιτροπές των ΚΕΠΑ στην περιοχή της Αττικής, για προληπτικούς λόγους.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα