Σπέσιαλ έκδοση της KINGBET για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Η KINGBET κυκλοφορεί σήμερα σε όλη την Ελλάδα με ένθετο αφιέρωμα 12 σελίδων για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξάγεται το Σάββατο το βράδυ στο Λονδίνο.

ΑΠΟΨΕΙΣ

Οι κορυφαίοι δημοσιογράφοι του αθλητικού και στοιχηματικού χώρου σχολιάζουν τον τελικό Ντόρτμουντ – Μπάγερν

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Εμφύλιος μεν, Βαυαροί δε
ΑΛΕΞΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σ’ αυτόν τον πόλεμο δεν υπάρχει

έλεος
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ: Μπορεί να το καθαρίσει από το α’ ημίχρονο
BILLARAS: Μια ενέργεια θα κρίνει την κούπα
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΙΛΑΣ: Οικογενειακή κόντρα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ο Γιώργος Δώνης παίρνει τη θέση των δύο προπονητών, αναλύει πώς πρέπει να «διαβάσουν» το ματς και περνά από… κόσκινο τις φιναλίστ. Προβλέπει μάλιστα ότι θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν το ξαναχάσει η Μπάγερν

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τέσσερις Ελληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα καταθέτουν τις εκτιμήσεις τους για το ραντεβού της χρονιάς

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Με ενοχλούν οι γείτονες
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Φονιάς ο Λεβαντόφσκι
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΕΖΑΣ: Στοίχημα ζωής για την Ντόρτμουντ
ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Θα κριθεί στην παράταση

* Επίσης, θα βρείτε όλα τα ειδικά στοιχήματα του τελικού (σκόρερ, αποτέλεσμα ημιχρόνου, κόρνερ, σύνολο τερμάτων, κατοχή μπάλας, κίτρινες κάρτες), με προτάσεις και πλούσια στατιστικά, την παράδοση των δύο ομάδων, τις επιδόσεις του διαιτητή, τις 11άδες, το σύστημα και μια έρευνα για τους τελικούς της τελευταίας 12ετίας μέσα από τις αποδόσεις.

* Και, όπως πάντα, πλήρης ενημέρωση για όλους τους αγώνες του κουπονιού. Τι παίζεται στο φινάλε των πρωταθλημάτων, τα σημεία που πληρώνουν και ο ρόλος των αδιάφορων ομάδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα