ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-2

Εντυπωσιακή ήταν η Καλλονή στο «Κλ. Βικελίδης», όπου επικράτησε με σκορ 3-2 του Πανιώνιου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής και επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό στα θετικά αποτελέσματα.

Η ομάδα της Μυτιλήνης χρειάστηκε να κάνει τρομερή ανατροπή σε διάστημα τεσσάρων λεπτών και χάρη στα γκολ των Λεοζίνιο (75’) και Γκαρσία (79’) να φτάσει στη μεγάλη νίκη.

Ο Γιάννου έδωσε το προβάδισμα στον Πανιώνιο και στο 24’

ο Μαρσέλο ισοφάρισε. Στο 57’ δ ο Αραβίδης, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα της Ν.Σμύρνης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1

Την «ανάσταση» του Φερνάντο Ουσέρο την περιμένουν καιρό στον Αστέρα Τρίπολης. Στην Κομοτηνή, με ένα υπέροχο γκολ, Ο Φερνάντο Ουσέρο χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας 1-1 κόντρα στον Πανθρακικό, σε ένα πολύ κακό παιχνίδι.
Ο Τζάνης άνοιξε το σκορ στο 7’.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ 2-0

Μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» για τον Λεβαδειακό που τιμώρησε τα λάθη και κυρίως την αστοχία της Ξάνθης, επικρατώντας 2-0!
Το πρώτο γκολ προήλθε από τον Μάντζιο στο 35’ που δεν συγχώρησε την αδράνεια της άμυνας των ακριτών, ενώ ο Ροτζέριο έγραψε το τελικό σκορ στο 58’ κι αφού πέντε λεπτά νωρίτερα ο Σολάρι αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.
Δύο δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Σολτάνι και στις δύο περιπτώσεις (58’, 83’). Στους 11 πόντους ανέβηκαν οι «πράσινοι» παρέμεινε στους 13 ο ξανθιώτικος σύλλογος.

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΒΕΡΟΙΑ 0-0

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι στη Ριζούπολη ανάμεσα στον Απόλλωνα και τη Βέροια.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη καθώς ο Καλτσάς δεν μπόρεσε να νίκησει τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα από το σημείο του πέναλτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα