ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Α. Αναστασιάδης μετά την ήττα από τον ΟΦΗ

20:02 4/2/2015 - Πηγή: BankWars

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον ΟΦΗ με 3-1 στο Ηράκλειο. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε γνωστό πως θέτει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκηση της ΠΑΕ δηλώνοντας απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του και πως κρίνει αναγκαίο ένα ηλεκτροσόκ.

«Αφήσαμε και πέρασε ένα ημίχρονο χωρίς σουτ. Είναι ντροπή για

όλους μας. Την ευθύνη τη φέρω εγώ. Είπα στους παίκτες από το ημίχρονο ότι δεν έχω καμία δουλειά και καμία σχέση με αυτό που βλέπω και ότι θα θέσω στη διάθεσή της διοίκησης την παραίτησή μου. Τους το είπα και τώρα. Το είπα και στον κ. Αγγελίδη. Είμαι ο τελευταίος που θα κάνει κακό στην ομάδα. Η απόφαση είναι της διοίκησης. Αν θέλει να παραμείνω ως το τέλος ή για όσο θέλει θα είμαι εδώ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γι’ αυτό που είδα. Με αυτό που κάνω νομίζω ότι λύνω τα χέρια των ανθρώπων που είναι από πάνω. Δεν φεύγω, είμαι εδώ», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Όσο για το πώς κατέληξε σε αυτή την απόφαση; «Μπορεί να φύγει κανένας άλλος εκτός από εμένα; Εγώ είπα στην αρχή ότι πάμε για πρωτάθλημα. Αυτή η κατάσταση είναι από τον Αστέρα. Είμαστε οκτώ βαθμούς πίσω. Στην Ελλάδα είμαστε. Ένα ταρακούνημα χρειάζεται η ομάδα. Εγώ δεν πιστεύω ότι για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον ΟΦΗ με αυτά τα προβλήματα, χρειάζεται προπονητή. Δεν μου αρέσει αυτό που λέω για την ομάδα του ΟΦΗ, της δίνω συγχαρητήρια. Ίσως δεν μπόρεσα να πείσω. Δεν το καταλαβαίνετε; Ποιος φταίει γι’ αυτό;».

Σχετικά με την επιλογή του να χρησιμοποιήσει τον Γλύκο αντί του Ιτάνζ στο τέρμα, είπε: «Δεν είναι τα ονόματα το θέμα, είναι η ομάδα. Δηλαδή αν δεν έπαιζε ο Γλύκος τι θα γινόταν; Την προηγούμενη εβδομάδα μου λέγατε για τον Μακ».

Τέλος, για την υπόθεση Τζαβέλλα, ανέφερε: «Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ».

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΠΑΟΚ: Αποχαιρετά το όνειρο του τίτλου – Ήττα με 3-1 από τον ΟΦΗ

Σπουδαία νίκη με 3-1 σημείωσε ο ΟΦΗ επί του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο για την 22η ημέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και παρά τα μεγάλα οικονομικά του προβλήματα πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια του για αποφυγή του υποβιβασμού.

Αντίθετα ο ΠΑΟΚ συνέχισε τις τελευταίες κακές εμφανίσεις του και μάλλον χάνει και άλλο έδαφος στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Τζορτζ στο 11΄ με πλασέ, Λαμπρόπουλος στο 34΄ με πέναλτι και Κουτσιανικούλης στο 82΄ με πλασέ, ενώ μείωσε για τον ΠΑΟΚ ο Παπαδόπουλος στο 52΄.

To ματς ήταν στον… αέρα μέχρι την τελευταία στιγμή, αφού ο ΟΦΗ έπρεπε να έχει στην κατοχή του τα αποδεικτικά της πληρωμής των Ζόρντι και Χόρχε Λόπεθ, τα οποία και εξασφάλισε τελικα για να γίνει ο αγώνας στο Γηπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Ο ΟΦΗ μετά τις τιμωρίες του βρέθηκε στην προτελευταία θέση της κατάταξης και ήθελε βαθμούς για να ελπίζει στη σωτηρία του, ενώ ο ΠΑΟΚ για να συνεχίσει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο αγώνα και δημιούργησε τρεις καλές φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο (2΄ Σουτ του Μακ μπλόκαρε ο Λόρια, 6΄ σουτ του Μακ άουτ, 10΄ σουτ του Γκολάσα έδιωξε ο Λόρια), αλλά ο ΟΦΗ ήταν αυτός που σκόραρε πρώτος. Στο 11΄, σε μακρινή μπαλιά του Κουτσιανικούλη, ο Τζορτζ βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Γλύκου και σκόραρε με κοντινό πλασέ. Στο 22΄σουτ του Κουτσιανικούλη μπλόκαρε ο Γλύκος. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε σε όλο αυτό το δάστημα να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς ουσία.

Έτσι ο ΟΦΗ μπορούσε να βγάλει με επιτυχία τις αντεπιθέσεις του κι έχοντας σε καλή ημέρα τον Τζορτζ, κατάφερε να διπλασιάσει τις επιτυχίες του. Σκόρερ ο Λαμπρόπουλος στο 34΄ με πέναλτι, μετα από ανατροπή του Τζορτζ μέσα στην περιοχή από τον Ρικάρντο Κόστα. Στο 43΄ είχαμε έναν άσχημο τραυματισμό για τον Ολλανδό Μαντούρο του ΠΑΟΚ, ο οποίος αποχώρησε με αφορητους πόνους στο δεξί χέρι του στο ύψος του αγκώνα, όταν έπεσε στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Μονιάκη.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία 48′ με τον Ροβίθη ο οποίος μόνος απέναντι στον Γλύκο κάνει το σουτ αλλά η μπάλα φεύγει πάνω απ’την εστία, ενώ στο 52′ ο ΠΑΟΚ απάντησε με σουτ του Περέιρα που απομάκρυνε ο Λόρια. Όμως στο 52΄ οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στο στόχο τους και μείωσαν σε 2-1 μετον Παπαδόπουλο, ο οποίος πλάσαρε από κοντά έπειτα από ωραίο γύρισμα του Περέιρα.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε τον επιθετικό του μονόλογο κι έχασε στη συνέχεια ευκαιρίες με τους Νομπόα (57΄), Μακ (58΄ και 61΄), ενώ στο 70΄ ο ΟΦΗ στερήθηκε τις υπηρεσίες του Τζορτζ, ο οποίος τραυματίστηκε (διάστρεμμα) σε μονομαχία με τον Κόστα. Ο ΟΦΗ ήταν αυτός όμως που έφτασε στο γκόλ με τον δραστήριο Κουτσιανικούλη, όταν στο 82΄ δέχθηκε μεταβίβαση με το κεφάλι από τον Λαμπρόπουλο και με πλασέ έγραψε το 3-1.

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες: Ροβίθης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης / Κόστα, Τζανδάρης

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Λόρια, Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης (67΄ Μερεμπασβίλι), Τζορτζ (73΄ Μαραθιανός).

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Κωνσταντινίδης (59΄ Κίτσιου), Σκόνδρας, Κατσικάς, Ρικάρντο Κόστα, Γκολάσα (82΄ Κουλούρης), Μαντούρο (45΄ Τζανδάρης), Παπαδόπουλος, Περέιρα, Μακ, Νομπόα.

Keywords
Τυχαία Θέματα