ΠΑΣΟΚ: Θα ψηφίσει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για Πρόεδρο της Βουλής

19:59 4/2/2015 - Πηγή: BankWars

Τη Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να ψηφίσει για νέο Πρόεδρο της Βουλής, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ μετά από πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στην ανακοίνωση του το κόμμα

αναφέρει ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε προκειμένου να σηματοδοτήσει την ανάγκη σεβασμού της κοινοβουλευτικής δεοντολογίας, να υπογραμμίσει την ανάγκη και να εκφράσει την ευχή η νέα Πρόεδρος της Βουλής να κινηθεί στο επίπεδο του αξιώματός της, υπερβαίνοντας τους οιωνούς της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου.

Παράλληλα, Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ εξελέγη ομόφωνα ο βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος και με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, τοποθετήθηκε διευθυντής της o μέχρι πρότινος γραμματέας της ΚΟ Παναγιώτης Ρήγας.

Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, μετά από σχετική εισήγηση του Προέδρου της αποφάσισε ομόφωνα να καταψηφίσει την πρόταση εμπιστοσύνης, με το πολιτικό σκεπτικό που ανέπτυξε ο κ. Βενιζέλος στην ομιλία του κατά την κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και στην τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα