Χειροπέδες σε τέσσερις άνδρες – Έκλεβαν ηλικιωμένους προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρα οδηγήθηκαν τέσσερις άνδρες, οι οποίοι, προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ, αφαιρούσαν από ηλικιωμένους χρήματα και κοσμήματα και οποίοι συνελήφθησαν στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Πατρών από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών. Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι τέσσερις κατηγορούμενοι πήγαν χθες το πρωί σε σπίτι άνδρα στην Πάτρα

και προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 8.500 ευρώ.

Αμέσως μετά οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών εντόπισαν τους συλληφθέντες να κινούνται με αυτοκίνητο στο ύψος της Ελευσίνας. Σε έρευνα που ακολούθησε, τόσο στους τέσσερις κατηγορούμενους όσο και στο αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί βρήκαν το κλεμμένο χρηματικό ποσό των 8.500 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έρευνα που έκανε η Ασφάλεια Πατρών προέκυψε ότι οι τρεις συλληφθέντες είχαν διαπράξει ακόμη δύο κλοπές και μία ληστεία στην Αχαΐα και στον Βόλο, αποκομίζοντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ.

Ως προς τον τρόπο δράσης των κατηγορούμενων, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, αφού πρώτα μίσθωναν αυτοκίνητα από εταιρεία ενοικίασης στην Αττική, στη συνέχεια εντόπιζαν κυρίως ηλικιωμένους, εισέρχονταν στα σπίτια τους, σε περιοχές της Αττικής και προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ τούς αφαιρούσαν, με τη μέθοδο της απασχόλησης, χρήματα και κοσμήματα.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας, για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα