Από τη Red Design Consultants η νέα ταυτότητα της Μυτιληναίος

Την ταυτότητα της Mytilineos σχεδίασε η Red Design Consultants, στο πλαίσιο του νέου μετασχηματισμού και της μετάβασής της στη νέα, όπως τη χαρακτηρίζει η σχετική ανακοίνωση, εποχή.

Η δημιουργία της Mytilineos – Energy & Metals, με άξονες τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία, αφουγκράζεται, όπως αναφέρεται, τις τάσεις της ενεργειακής μετάβασης και του ψηφιακού μετασχηματισμού και τη μετατρέπει σε μια ακόμα πιο δυναμική και ευέλικτη

εταιρεία.

Η Red Design επανασχεδίασε το brand symbol, επεμβαίνοντας σε σημεία όπως στην καμπυλότητά του, διατηρώντας μια ταυτότητα με ροή, ενέργεια και κίνηση, η οποία έχει στόχο να εκφράζει την ανάπτυξη, την καινοτομία και τις αξίες της Mytilineos.

«Ο επανασχεδιασμός της ταυτότητας ήταν μια μεγάλη πρόκληση στην οποία, πιστεύω, ανταποκριθήκαμε με σχεδιαστική ακρίβεια στους στόχους που έχει θέσει η Mytilineos για τη νέα εποχή. Ο πρόσφατος μετασχηματισμός δείχνει ότι είναι μια εταιρεία που δεν σταματάει να δημιουργεί αξία μέσα από την καινοτομία», σημείωσε η Τζίνα Σεντούκα, CEO της Red Design.

Keywords
Τυχαία Θέματα