Ιταλία: Εξιτήριο για τον Σ. Μπερλουσκόνι έπειτα από 40 ημέρες νοσηλείας

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνο ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος νοσηλευόταν για περισσότερες από 40 ημέρες καθώς εμφάνισε λοίμωξη του αναπνευστικού.

Από την εισαγωγή του στο νοσοκομείο στις 5 Απριλίου και για τις επόμενες δέκα ημέρες ο 86χρονος Μπερλουσκόνι παρέμενε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ τότε τα ιταλικά ΜΜΕ ανέφερεαν ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο.

Το τηλεοπτικό κανάλι SkyTG24 παρουσίασε πλάνα του Μπερλουσκόνι

σε μαύρη λιμουζίνα και μια πηγή από το συντηρητικό κόμμα Forza Italia επιβεβαίωσε ότι ο Καβαλιέρε έχει αποχωρήσει από το Σαν Ραφαέλε.

Μετά την εισαγωγή του, οι γιατροί ανέφεραν πως ο Μπερλουσκόνι πάσχει από χρόνια μυελομονοκυτταρική λευχαιμία, χωρίς να διευκρινίζεται πότε διαγνώστηκε για πρώτη φορά ο καρκίνος, επισημαίνοντας, όμως, ότι δεν είχε οξεία μορφή.

Η υγεία του Μπερλουσκόνι έχει επιδεινωθεί τα τελευταία χρόνια. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας υπεβλήθη σε εγχείρηση καρδιάς το 2016, ενώ έχει εισαχθεί επανειλημμένως στο νοσοκομείο από τότε που προσβλήθηκε από κορωνοϊό, πριν από τρία χρόνια.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα