Χ.Α: Στις 21-22 Ιουνίου το 5ο Roadshow στη Νέα Υόρκη με το βλέμμα σε Βρετανία και ΕΚΤ

Στις 21 και 22 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει το Χρηματιστήριο της Αθήνας το 5ο Greek Investment Forum στη Νέα Υόρκη, με τα βλέμματα να στρέφονται στο βρετανικό δημοψήφισμα

(23 Ιουνίου).

Στο επίκεντρο και η πιθανή επαναφορά του waiver για τα ελληνικά ομόλογα από την ΕΚΤ.

Σταθερό στον εξωστρεφή του προσανατολισμό, το Χρηματιστήριο Αθηνών και αυτή τη φορά πέτυχε να συγκροτήσει μια ομάδα 23 εισηγμένων που θα πραγματοποιήσουν παρουσιάσεις σε στελέχη επενδυτικών κεφαλαίων και αναλυτές σε κεντρικό ξενοδοχείο της αμερικανικής μεγαλούπολης, ενώ ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης αναμένεται να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση.

Μεταξύ των εταιρειών που θα μετάσχουν στο επενδυτικό forum δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με προηγούμενες εκδηλώσεις, σε Λονδίνο και Ν. Υ. Στο εφετινό roadshow πρόθεση συμμετοχής έχεουν εκδηλώσει οι Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Eurobank, Τραπεζα Πειραιώς, Motor Oil, Όμιλος Μυτιληναίος, ΜΕΤΚΑ, Τιτάν, ΟΠΑΠ, Aegean Airlines, ΕΧΑΕ, Fourlis, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, Grivalia Properties, Eλληνικά Πετρέλαια, Intralot, Lamda Development, MIG, Attica Bank, MLS, Πανγαία ΑΕΕΑΠ, Σαράντης Πλαστικά Θράκης.

Χορηγοί του 5ου Greek Investment Forum είναι οι Αlpha Finance, Eurobank Equities, Euroxx Xρηματιστηριακή, Morgan Stanley, NBG Securities και Piraeus Securities.

Keywords
Τυχαία Θέματα