Super League: O Αρης ισοπέδωσε 4-0 τον Παναθηναϊκό – Άνετη η ΑΕΚ – Όλα τα αποτελέσματα

Καταιγιστικός ήταν ο Αρης στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League περνώντας το τρίποντο επικρατώντας με σκορ 4-0.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Γιώργου Δώνη και με δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο έκανε πραγματικό πάρτι στη άμυνα των πράσινων

που πλέον έχουν μονάχα ένα βαθμό στο εφετινό πρωτάθλημα.

Την αρχή έκανε ο Γιάννης Φετφατζίδης στο 19′, με τον Βέλεθ στο 43′ να διαμορφώνει το 2-0 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο β’ ημίχρονο στο σκηνικό δεν ανατράπηκε και ο Αρης με άλλα δύο τέρματα έφτασε στο εμφατικό 4-0. Τόσο ο Ντιγκινί στο 54′, όσο και ο Μπράουν Ιντέγε δέκα λεπτά αργότερα χάρισαν μια μοναδική βραδιά σε όσους βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο «Κλ. Βικελίδης»

ΑΕΚ με άνεση (2-0) την Λαμία

«Τρία στα τρία» για την αναγεννημένη ΑΕΚ του Νίκου Κωστένογλου, που επικράτησε 2-0 της Λαμίας στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη της Ένωσης από τότε που την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο 49χρονος προπονητής. Το σκορ άνοιξε ένας… πρώην παίκτης της ΑΕΚ, ο Βασίλης Πλιάτσικας με αυτογκόλ μετά από γύρισμα του Λιβάγια στο 37΄, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε ο Όγκιεν Βράνιες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+3΄) με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Λιβάγια.

Ο Πανιώνιος  1-0 την Λάρισα

Το πρώτο του τρίποντο στην εφετινή Super League πήρε ο Πανιώνιος επικρατώντας με 1-0 της Λάρισας στη Νέα Σμύρνη στο ντεμπούτο το Νίκκι Παπαβασιλείου στον πάγκο της ομάδας.

Η Νεοσμυρνιώτες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, ωστόσο γρήγορα η ομάδα της Λάρισας βρήκε τα πατήματά της στο γήπεδο και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκηνικό, έχοντας μάλιστα και τις δύο καλές στιγμές που σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Με τον άκρως επικίνδυνο Ουάρντα η ΑΕΛ μπήκε με αέρα νικητή στο β’ μέρος, αλλά κόντρα στη ροή του ματς ο Πανιώνιος στο 59′ με το Μαξίμοβιτς κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, τέρμα που έκρινε και την αναμέτρηση και χάρισε το τρίποντο στη ομάδα της Πλατείας.

Σημειώνεται ότι ο Πανιώνιος ξεκίνησε με -6 στο πρωτάθλημα και η σημερινή νίκη ήταν κομβική για την συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ασταμάτητη η Ξάνθη, 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Εντυπωσιακή ήταν η Ξάνθη και στην τρίτη αγωνιστική της Super League με τον Αστέρα Τρίπολης και πλέον έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα, μετά και τις νίκες που είχαν προηγηθεί απέναντι σε Παναιτωλικό και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Στο 19′ η Ξάνθη άνοιξε το σκορ με τον Τζουρίσκοβιτς με ωραία κεφαλιά και στο 54′ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Στάργκεον.

Οι φιλοξενούμενοι τρία λεπτά αργότερα μείωσαν το σκορ. Ο Μπαράλες, έβγαλε τον Μαρκ Φερνάντεζ μπροστά στο τέρμα και εκείνος πλάσαρε εύστοχα για το 2-1. Σημειώνεται ότι το τέρμα κατακυρώθηκε με τη βοήθεια του VAR.

Super League: Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στον Βόλο – Νίκη- θρίλερ για ΠΑΟΚ – Ασταμάτητος ο ΟΦΗ

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία:

 ΟΜΑΔΑΑΓΩΝΕΣΒΑΘΜΟΙ1.Ολυμπιακός392.ΠΑΟΚ393.Ξάνθη394.ΟΦΗ375.ΑΕΚ366.Βόλος367.Άρης348.Ατρόμητος329.Λαμία3210.ΑΕΛ3111.Παναθηναϊκός3112.Αστέρας3013.Παναιτωλικός3014.Πανιώνιος*3-3

Πανιώνιος άρχισε στο πρωτάθλημα με -6

Keywords
Τυχαία Θέματα