Crystal Waters: Το luxury resort που κοσμεί τη Λευκάδα

Σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία στο παραθαλάσσιο χωριό Νικιάνα της Λευκάδας ένα νέο luxury suites only hotel, ήρθε να αναβαθμίσει στο μέγιστο βαθμό το πανέμορφο νησί του Ιονίου. Πρόκειται για το ξενοδοχείο Crystal Waters, που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Σκάρος, μέσα σε ένα γαλήνιο περιβάλλον με πλούσια βλάστηση, θέα στη θάλασσα και πολύ κοντά στην παραλία, μόλις 29 χλμ. από το αεροδρόμιο του Ακτίου και 11 χλμ.

από την πόλη της Λευκάδας.

Το luxury resort είναι από τα νεότερα ξενοδοχεία στο νησί -λειτούργησε για πρώτη φορά το 2018- και ένα από τα πιο πολυτελή στο Λευκάδα. Διαθέτει 60 elegant σουίτες, οι οποίες διακρίνονται για το υψηλών προδιαγραφών design, τις λιτές γραμμές, τα φυσικά υλικά και σίγουρα για την άνεση και την πολυτέλεια. Όλα αυτά σε συνδυασμό με, τους γήινους τόνους, το άπλετο φως στο εσωτερικό τους και τη μαγευτική θέα στο Ιόνιο πέλαγος, στους καταπράσινους κήπους ή τις πισίνες δημιουργούν μία ατμόσφαιρα zen, που θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να νιώσετε οικειότητα από την πρώτη στιγμή.

Είτε επιλέξετε την presidential σουίτα με μερική θέα στη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα, είτε μία από τις premium σουίτες με θέα στη θάλασσα, είτε μία από τις elegant σουίτες με ιδιωτική πισίνα, είτε μία από τις executive σουίτες με θέα στην πισίνα, η διαμονή θα σας μείνει αξέχαστη.

Την ίδια χαλαρωτική ατμόσφαιρα θα συναντήσετε και στους υπόλοιπους χώρους του ξενοδοχείου. Υπάρχουν παντού άνετες και φωτεινές γωνιές με μοναδική θέα στις κατάφυτες πλαγιές της περιοχής.

Οι εμπειρίες που μπορείτε να ζήσετε στο Crystal Waters είναι αρκετές για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας κάθε  καλοκαίρι.

Βουτιές και ηλιοθεραπεία σε μία από τις δύο πισίνες του resort, απίθανα κοκτέιλ, δροσερούς χυμούς, νόστιμα σνακ, φρέσκα φρούτα και υγιεινές σαλάτες στο swim-up μπαρ στην πισίνα του ξενοδοχείου, αυθεντική εμπειρία Shisha, αναζωογονητικές θεραπείες στο κέντρο ευεξίας & σπα, yoga και διαλογισμό και σίγουρα μία απόλυτη γαστρονομική εμπειρία στα εστιατόρια του ξενοδοχείου.

Γαστρονομία

Η αλήθεια είναι ότι και η γαστρονομία στο Crystal Waters είναι υψηλών προδιαγραφών. Ξεκινώντας από το πρωινό, όπου τα πιάτα ζεστά ή κρύα είναι εμπνευσμένα από την τοπική παράδοση και τη διεθνή κουζίνα, θα αντιληφθείτε αμέσως τη βαρύτητα που δίνουν οι σεφ του Crystal Waters στις ιδιαίτερες γεύσεις και στα ολόφρεσκα υλικά.

Αντίστοιχα στα κομψά εστιατόρια Emerald και Duende του ξενοδοχείου θα γευτείτε πεντανόστιμα, θρεπτικά πιάτα από την ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα. Είτε απολαμβάνοντας το μεσημεριανό είτε το βραδινό σας θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήστε τις ευρωπαϊκές γεύσεις του Ιονίου και πληθώρα τοπικών εδεσμάτων, που θα σας συναρπάσουν.

Δραστηριότητες γύρω από το ξενοδοχείο

Για τους λάτρεις της περιπέτειας και της εξερεύνησης το προσωπικό του Crystal Waters έχει να σας προτείνει μία σειρά από δραστηριότητες στο μαγευτικό νησί του Ιουνίου.  Από το ξενοδοχείο υπάρχει εύκολη πρόσβαση στις παραλίες της Λευκάδας, σε τοποθεσίες πολιτισμικού ενδιαφέροντος, στον δημοφιλή καταρράκτη στο Νυδρί και σε ιστορικές εκκλησίες.

Η βραβευμένη παραλία Πόρτο Κατσίκι βρίσκεται σε απόσταση 50 χλμ, ενώ σε 10 λεπτά με το αυτοκίνητο μπορείτε να βρεθείτε στο σημείο απ’ όπου αναχωρούν τα βαρκάκια για την παραλία των Εγκρεμνών, μία από τις ωραιότερες παραλίες της Ευρώπης.

Σίγουρα όμως δεν πρέπει να χάσετε μία ημερήσια κρουαζιέρα στα γύρω νησάκια. Όχι μόνο, θα ανακαλύψετε απομονωμένες παραλίες και θα κολυμπήσετε στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου, μόνο εσείς και η παρέα σας, αλλά μπορείτε να δείτε και το θρυλικό Σκορπιό, το νησί του Αριστοτέλη Ωνάση,  που βρίσκεται εκεί κοντά.

Αν θέλετε πραγματικά να βιώσετε την αυθεντική ελληνική φιλοξενία στο υπέροχο νησί της Λευκάδας με αρκετές στιγμές χαλάρωσης και luxury πινελιές, είναι βέβαιο ότι το Crystal Waters μπορεί να σας την προσφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα