SUPER LEAGUE: ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, κερδίζοντας 2-1 τον ΠΑΟΚ, μέσα στην Τούμπα, όμως, ο μεγάλος… κερδισμένος ήταν ο Ολυμπιακός που συνέτριψε τον Πανθρακικό στο Καραισκάκη με 5-1 και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους 2 βαθμούς.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-2

Ο Παναθηναϊκός

είναι η ομάδα που υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα εντός έδρας, καθώς με γκολ των Ατζαγκούν (51΄) και Καρέλη (79΄) επικράτησε 2-1 στην Τούμπα του «Δικέφαλου», που είχε ισοφαρίσει με τον Περέιρα στο 64ο λεπτό.

Με τη νίκη τους οι πολύ μαχητικοί «πράσινοι» έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, αφού επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο μακεδονική ομάδα στους 2 βαθμούς, ενώ οι ίδιοι βρίσκονται από σήμερα στο -6 από την κορυφή.

Με προφανή σκοπό να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι», με το επιθετικό πλάνο του Γιάννη Αναστασίου να αποδίδει καρπούς στο 51ο λεπτό: ο Κλωναρίδης «εξέθεσε» τον Μιγκέλ Βίτορ από αριστερά, γύρισε παράλληλα την μπάλα και ο Ατζαγκούν σχεδόν μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου.

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε πάντως γρήγορα την «παγωμάρα» από το 0-1 φτάνοντας στην ισοφάριση στο 64΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φακούντο Περέιρα, που άφησε «ακίνητο» τον Στιλ καθώς στο χτύπημα του Αργεντινού το τείχος του Παναθηναϊκού «άνοιξε».

Ενώ όμως ο «Δικέφαλος» έδειχνε να έχει πια το μομέντουμ, ήταν ο Παναθηναϊκός που «σκότωσε» τον αντίπαλό του με νέα αντεπίθεση στο 79΄, όταν ο Ατζαγκούν βρήκε τον Καρέλη με σέντρα από δεξιά και ο διεθνής επιθετικός με προβολή «έγραψε» το 1-2, αφού η πρώτη προσπάθειά του είχε σταματήσει στο αριστερό δοκάρι του Γλύκου.

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Βίτορ, Κατσικάς (81΄ Μάρτενς), Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Σαλπιγγίδης (57΄ Περέιρα), Αθανασιάδης (57΄ Παπαδόπουλος), Γκολάσα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντεφελντ (74΄ Τριανταφυλλόπουλος), Μπούρμπος, Πράνιτς (68΄ Λαγός), Δώνης, Μπούι, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης (60΄ Πέτριτς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 5-1

Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός έφτασε με άνετο τρόπο στη νίκη με 5-1 απέναντι στον Πανθρακικό, ενώ αν ήταν πιο αποτελεσματικός το σκορ θα μπορούσε να φτάσει σε ακόμα ευρύτερη νίκη.

Στο 35’ ο Τζάνης ανέτρεψε τον Ντομίνγκεζ εντός περιοχής με τον διαιτητή Λαμπρόπουλο να δείχνει το σημείο του πέναλτι και τον Αργεντίνο να ευστοχεί για το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν και πάλι με αξιώσεις στην περιοχή του Πασχαλάκη, ο Μπουχαλάκης έκανε το σουτ, ο Έλληνας τερματοφύλακας απέκρουσε ασθενώς και ο Παπαγεωργίου στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα την εστία της ομάδας του για το 2-0

Στο 67’ ο Αυλωνίτης πέτυχε το δεύτερό του φετινό τέρμα, όταν ξανά από στημένη φάση πήδηξε ψηλότερα από όλους για να κάνει το 3-0.

Στη συνέχεια ο Πανθρακικός αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει στο σκορ στο 79’ όταν ο Μήτρογλου έκανε πέναλτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Κάσες για να μειώσει σε 3-1.

Στα τελευταία λεπτά, όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα ήταν τυπικής διαδικασίας, ωστόσο ο Ολυμπιακός έφτασε σε ακόμα δύο γκολ για το 5-1. Ο Γιαννούλης για ακόμα μία φορά έβγαλε εξαιρετική σέντρα με τον Διαμαντάκο στο 84’ να την εκμεταλλεύεται και να διαμορφώνει το 4-1.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μήτρογλου με ωραία προβολή έκανε το 5-1 που έμεινε μέχρι τέλους δίνοντας ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ 0-2

Την 5η της νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη μακριά από τη Μυτιλήνη πέτυχε η Καλλονή, η οποία επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Στο 66΄ ο Κεϊτά άνοιξε το σκορ και στο 81΄ ο Χουάνμα «σφράγισε» το «τρίποντο» για τους φιλοξενούμενους.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του αγώνα.

Η αναμέτρηση ήταν ένα «ρεσιτάλ» χαμένων ευκαιριών για τους γηπεδούχους, που εκτός από την αστοχία τους, είχαν και την ατυχία να βρουν απέναντί τους τον τερματοφύλακα της Καλλονής, Χογκ, ο οποίος δικαιούται, τουλάχιστον, το μισό της σημερινής επιτυχίας της ομάδας του με τις εκπληκτικές επεμβάσεις που έκανε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 4-0

Την πιο εύκολη και «ξεκούραστη» νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα σημείωσε απόψε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που με γκολ των Μιχαήλ στο 7ο, Μανιά στο 49ο, Ίλιτς στο 75ο και Τσουκαλά στο 82ο λεπτό νίκησε 4-0 την αδύναμη Νίκη Βόλου, η οποία δεν απείλησε τους γηπεδούχους

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-0

Την τρίτη εντός έδρας ισοπαλία (0-0) παραχώρησε ο Λεβαδειακός, αυτή τη φορά, στον Πλατανιά.
Το τελικό αποτέλεσμα δεν άφησε ικανοποιημένη καμία ομάδα, ιδιαίτερα τους γηπεδούχους, που δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και σε γενικές γραμμές ήταν εκτός… αγώνα. Για τους Χανιώτες ο βαθμός ήταν ο πρώτος μακριά από τα Περιβόλια.

Τρία παιχνίδια έγιναν το Σάββατο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ.

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-2

Ο Παναιτωλικός, σημείωσε την τρίτη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη φετινή εκτός έδρας, επικρατώντας της Κέρκυρας 2-1 με γκολ των Βιγιαφάνες (16΄), Κάπελ (20΄). Για τους γηπεδούχους, που ηττήθηκαν για δεύτερη φορά στο γήπεδό τους, μείωσε στο 84΄ ο Γκόμες.

ΞΑΝΘΗ – ΟΦΗ 2-1

Η Ξάνθηεπικράτησε του ΟΦΗ με 2-1 στα Πηγάδια. Η ομάδα του Γκατζούζο προηγήθηκε στο 6′ με τον Πετρόπουλο, αλλά πριν κλείσει το ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν ανατρέψει τα εις βάρος τους δεδομένα με τα τέρματα των Λισγάρα (29′) και Κλέιτον (33′). Στο 78′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τζορτζ του ΟΦΗ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ -ΒΕΡΟΙΑ 2-2

Ισόπαλη 2-2 έληξε η αναμέτρηση στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές (13′ Χαλκιαδάκης, 38′ Γιουσούφ) αλλά δεν κατόρθωσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα ως το τέλος και να πανηγυρίσουν την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη τους, καθώς η μακεδονική ομάδα ισοφάρισε αρχικά με τον Καλτσά στο 17′ και στη συνέχεια με πέναλτι του Μπεν, στο 61ο λεπτό.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10/11
Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης ( 19:30)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ 22
2. Ολυμπιακός 20
3. Καλλονή 18
4. Βέροια 17
5. Παναθηναϊκός 16
6. Αστέρας Τρίπολης 14 -8 αγώνες
7. Παναιτωλικός 13
. ΠΑΣ Γιάννινα 13
9. Ξάνθη 12
10. Κέρκυρα 11
. Ατρόμητος 11 -8 αγώνες
. Πλατανιάς Χανίων 11
13. ΟΦΗ 10
14. Πανιώνιος 8
15. Λεβαδειακός 7
16. Πανθρακικός 6
. Εργοτέλης 6
18. Νίκη Βόλου 4

*Υπενθυμίζεται ότι έχει αναβληθεί η 6η αγωνιστική

Keywords
Αναζητήσεις
ολα τα φετινα αποτελεσματα super league
Τυχαία Θέματα