Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 5-1 τον Πανθρακικό

Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός έφτασε με άνετο τρόπο στη νίκη με 5-1 απέναντι στον Πανθρακικό, ενώ αν ήταν πιο αποτελεσματικός το σκορ θα μπορούσε να φτάσει σε ακόμα ευρύτερη νίκη.

Στο 35’ ο Τζάνης ανέτρεψε τον Ντομίνγκεζ εντός περιοχής με τον διαιτητή Λαμπρόπουλο να δείχνει το σημείο του πέναλτι και τον Αργεντίνο να ευστοχεί για το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν και πάλι με αξιώσεις στην περιοχή

του Πασχαλάκη, ο Μπουχαλάκης έκανε το σουτ, ο Έλληνας τερματοφύλακας απέκρουσε ασθενώς και ο Παπαγεωργίου στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα την εστία της ομάδας του για το 2-0

Στο 67’ ο Αυλωνίτης πέτυχε το δεύτερό του φετινό τέρμα, όταν ξανά από στημένη φάση πήδηξε ψηλότερα από όλους για να κάνει το 3-0.

Στη συνέχεια ο Πανθρακικός αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει στο σκορ στο 79’ όταν ο Μήτρογλου έκανε πέναλτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Κάσες για να μειώσει σε 3-1.

Στα τελευταία λεπτά, όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα ήταν τυπικής διαδικασίας, ωστόσο ο Ολυμπιακός έφτασε σε ακόμα δύο γκολ για το 5-1. Ο Γιαννούλης για ακόμα μία φορά έβγαλε εξαιρετική σέντρα με τον Διαμαντάκο στο 84’ να την εκμεταλλεύεται και να διαμορφώνει το 4-1.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μήτρογλου με ωραία προβολή έκανε το 5-1 που έμεινε μέχρι τέλους δίνοντας ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα