Mentoring & Career coaching με ομιλητή τον πρέσβη της Ολλανδίας – Παρασκευή στο Money Show

Η Coaching Evolution International διοργανώνει εκδήλωση με επίσημο καλεσμένο τον Πρέσβη της Ολλανδίας, Jan Versteeg. Η εκδήλωση έχει τίτλο Η νέα γενιά των επιχειρηματιών – χρειάζονται mentoring & career coaching? και στοχεύει στην αφύπνιση των νέων για τις δυνατότητες που τους δίνονται να πετύχουν στη σημερινή εποχή ως επιχειρηματίες.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Orange

Grove, μια πρωτοβουλία της πρεσβείας της Ολλανδίας με την οποία η Pamela Καραβά, ιδρύτρια της Coaching Evolution International, συνεργάζεται στον τομέα των υπηρεσιών coaching και mentoring. To Orange Grove είναι ο νέος χώρος εργασίας και εκπαίδευσης νέων επιχειρηματιών (start-ups) που δίνει τη δυνατότητα στους νέους αυτούς να εκπαιδευτούν από τους καθηγητές των Delft University of Technology, University of Amsterdam και την ΑΣΟΕΕ πάνω σε θέματα team building, elevator pitches, δημιουργία αξίας, ανάπτυξη πελατών και αγοράς, online προώθηση, πωλήσεις, καινοτομία, και άλλα.

Επειδή αναγνωρίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο η ανάγκη να έχουν οι νέοι επιχειρηματίες μέντορες και coaches, θα συζητηθεί πως καλύπτεται πλέον η ανάγκη αυτή και στην Ελλάδα ακολουθώντας το μοντέλο των Ολλανδών.

Το πάνελ των ομιλητών μαζί με τον Πρέσβη συμπληρώνουν η Πάμελα Καραβά, Executive και Life/wellness Coach, η Έθελ Αγγελάτου, LinkedIn Expert & Career Coach και ο Μιχάλης Συνοδινός, ιδρυτής της poSEAdon και ειδικός στη νεανική επιχειρηματικότητα.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Money Show, στο ξενοδοχείο Athens Hilton (αίθουσα Τερψιχόρη C) με δωρεάν είσοδο.

Η Coaching Evolution International είναι εταιρεία που παρέχει αμιγώς executive, life & wellness coaching υπηρεσίες, όπως και εκπαίδευση στο coaching. Είναι η μοναδική ακαδημία στην Ελλάδα της οποίας το πρόγραμμα εκπαίδευσης έχει πιστοποιηθεί πανευρωπαϊκά από το σχετικό φορέα European Mentoring & Coaching Council (EMCC) με το European Quality Award (EQA) σε επίπεδο Practitioner. Βασική coach της εταιρείας με δημοσιεύσεις σε κλαδικά περιοδικά και συγγραφέας του αναγνωρισμένου προγράμματος, είναι η Ελληνο- Αυστραλή Pamela Καραβά.

Περισσότερες πληροφορίες για την Coaching Evolution International: www.coachingevolution.org

Για την Pamela Caravas: http://www.coachingevolution.org/el/our-team.html

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ. +30 699 7110 132 (Πάμελα Καραβά) [email protected]

Original article: Mentoring & Career coaching με ομιλητή τον πρέσβη της Ολλανδίας – Παρασκευή στο Money Show.

Keywords
Τυχαία Θέματα