Νάντια Βαλαβάνη: Που βρέθηκαν 800.000 ευρώ καταθέσεις στο λογαριασμό της – Τι απαντά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις έχει ενοχλήσει, γι’ αυτό βγαίνουν τόσο έντονα στη δημοσιότητα στοιχεία για τις δηλώσεις “πόθεν έσχες” των βουλευτών του, τόνισε στον ΣΚΑΪ και την Πρώτη Γραμμή η βουλευτής του κόμματος Νάντια Βαλαβάνη.

Όσον αφορά τις καταθέσεις της, που υπερβαίνουν τα 800 χιλιάδες σε ευρώ και λίρες Αγγλίας, σύμφωνα με τη δήλωση “πόθεν έσχες” που κατέθεσε, η βουλευτής

διευκρίνισε ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ στο δημόσιο, δεν ήταν ποτέ σε δημόσια θέση μέχρι πέρυσι που σε ηλικία 52 ετών εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και δεν διαχειρίστηκε ποτέ δημόσιο χρήμα, αλλά δούλευε σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία, μέχρι να αναγκαστεί να αναλάβει μια υπερχρεωμένη επιχείρηση, ένα ξενοδοχείο 59 δωματίων, επί 10 χρόνια όταν πέθανε ο πατέρας της.

“Το 2005 κατάφερα να ξεχρεώσω ένα δάνειο 72 εκατ. δραχμών, πληρώθηκε 340 εκατ. δραχμές. Το ξεχρέωσα και το πούλησα. Αυτό που υπάρχει στις καταθέσεις μου είναι αυτά τα χρήματα. Αν δεν το είχα πουλήσει τότε, θα είχα χρεοκοπήσει” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Original article: Νάντια Βαλαβάνη: Που βρέθηκαν 800.000 ευρώ καταθέσεις στο λογαριασμό της – Τι απαντά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Αναζητήσεις
βαλαβανη 800000
Τυχαία Θέματα