Έκλεβε σπίτια και έπαιρνε και επίδομα πρόνοιας o ληστής «Γαρδέλης»!

Οι αστυνομικοί αναζητούσαν έναν 30χρονο τσιγγάνο ο οποίος είχε ρημάξει τα σπίτια σε Αχαΐα και Ηλεία και τελικά τον τσάκωσαν μέσα στο Ταχυδρομείο του Πύργου όπου είχε πάει για να παραλάβει το επίδομα πρόνοιας!

Ο τσιγγάνος, που είναι γνωστός στην περιοχή με το προσωνύμιο «Γαρδέλης», έχει πλούσιο παρελθόν αφού έχει περάσει αρκετό καιρό στη φυλακή για ληστείες. Μυαλό δεν έβαλε, όμως, αφού ήδη αναγνωρίστηκε από τα θύματα δυο ληστειών που διέπραξε τις τελευταίες ημέρες!

Η πρώτη είχε γίνει το βράδυ του Σαββάτου στο Νέο

Βουπράσιο Αχαΐας όπου, μαζί με άλλους τρεις συνεργούς του οι οποίοι αναζητούνται, είχαν ληστέψει έναν 76χρονο μέσα στο σπίτι του και είχαν αρπάξει 200 ευρώ, μια χρυσή αλυσίδα, ένα κινητό τηλέφωνο και μια τηλεόραση.

Αλλά και την προηγούμενη Τρίτη, ο «Γαρδέλης» είχε ληστέψει έναν 46χρονο στο σπίτι του στο Μιχόι Αχαΐας και είχε αρπάξει κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ. Ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης του και για τον εντοπισμό των τριών συνεργών του συνεχίζονται.

Πηγή: protothema.gr

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα