Ολυμπιακοί Αγώνες Λονδίνου: Υπό …εξαφάνιση επτά αθλητές!

Πέπλο …μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση επτά αθλητών του Καμερούν, οι οποίοι βρίσκονταν στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Την είδηση για την αιφνίδια αποχώρηση των αθλητών από το Ολυμπιακό Χωριό επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του το υπουργείο Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής της αφρικανικής χώρας το βράδυ της  Δευτέρας (6/08).

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και βάσει των στοιχείων

που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, οι πέντε πυγμάχοι, ο κολυμβητής και η παίκτρια ποδοσφαίρου που εξαφανίστηκαν, θεωρούνται ύποπτοι φυγής, προκειμένου να παραμείνουν στην Ευρώπη για οικονομικούς λόγους.

Ο επικεφαλής της ολυμπιακής αποστολής του Καμερούν, Ντέιβιντ Οτζόνγκ, με επίσημη ενημέρωσή του προς το αρμόδιο υπουργείο της χώρας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο,τι άρχισε ως φήμη, τελικά αποδείχθηκε αλήθεια. Επτά αθλητές από το Καμερούν που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012 εξαφανίστηκαν από το Ολυμπιακό Χωριό».

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αποστολής του Καμερούν, η αναπληρωματική γκολκίπερ της ομάδας ποδοσφαίρου, Ντρουσίλε Νγκάκο, ήταν η πρώτη που εξαφανίστηκε. Η Νγκάκο δεν ήταν στις 18 που επιλέχθηκαν μετά την προολυμπιακή προετοιμασία στη Σκοτία, και εξαφανίστηκε όταν οι συμπαίκτριες της έφυγαν για το Κόβεντρι για την τελευταία αναμέτρησή τους με τη Νέα Ζηλανδία.

Ακολούθησε μερικά 24ωρα αργότερα ο κολυμβητής Πολ Εκανέ Εντινγκέ, στο δωμάτιο του οποίου δεν βρέθηκαν ούτε τα προσωπικά του αντικείμενα.

Επίσης, τον ίδιο δρόμο επέλεξαν οι πέντε πυγμάχοι, που είχαν αποκλειστεί από τους Αγώνες, Τόμας Εσόμπα, Κρίστιαν Ντονφάκ Ατζουφάκ, Αμπντόν Μεγουολί, Μπλεζ Γέπμου Μεντούο και Σερζ Αμπομο, οι οποίοι εξαφανίστηκαν από το Ολυμπιακό Χωριό την περασμένη Κυριακή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αθλητές της συγκεκριμένης αφρικανικής χώρας προβαίνουν σε ανάλογη ενέργεια στη διάρκεια διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης.

πηγή: tsantiri.gr

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα