«Δίνω και την ζωή μου για την ΑΕΚ»- Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μιχάλη Παυλή για το πρόβλημα της υγείας του

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει προχώρησε ο επιθετικός της ΑΕΚ Μιχάλης Παυλής δίνοντας παράλληλα μήνυμα δύναμης και ζωής σε όλο τον κόσμο!

Διαβάστε το απόσπασμα της συνέντευξης!

Είναι μια πονεμένη ιστορία, Μάιος του 2010 ξύπνησα ένα πρωινό και είχα κάποιο πρόβλημα ξαφνικό. Από εκεί άλλαξε όλη μου η ζωή και έμεινα στα άδυτα για σχεδόν δυο χρόνια…

-Τι ακριβώς είχες τι ένιωσες;

Ενιωθα μουδιάσματα στα πόδια και στα χέρια έιχα παράλυση σε σημέια στο σώμα μου,πήγα στην προπόνηση και πάταγα τα πόδια μου και έπεφτα κάτω .εκεί κατάλαβα οτι κάτι πάιζει….

-Οι γιατροί τι σου είπαν, ποια ήταν η διάγνωση της ασθένειας σκλήρυνση κατα πλάκας;

Ναι κάπως έτσι, δεν μπορούσα να σκεφτώ τπτα έχασα τον κόσμο κάτω απο τα πόδια μου όταν έμαθα τι ακριβώς ειναι η ασθένεια αυτή και μετά ξεκίνησε ο δικός μου γολγοθάς.Είμαι όμως άνθρωπος που δεν το βάζω κάτω με τίποτα , είμαι εγωιστής και δεν θα με νικήσει η αρρώστια.

Δεν έιναι και οτι καλύτερο για ένα παιδί εικοσι ετών να υποβάλεται σε αυτού του είδους της θεραπείες,με αγωγές και τρεις φορές την εβδομάδα με ενέσεις.

Οταν έμεινα ελεύθερος απο την ΑΕΚ και είχα κάποιες προτάσεις απο ομάδες δεν με έπαιρναν για το θέμα της υγείας μου.

-Οι γιατροί τι σου είπαν οτι μπορεί και να μην ξανάπαιξεις ποδόσφαιρο;

Ναι βεβαίως δεν ήξεραν με σιγουριά τι μπορει να συμβεί στο μέλλον και μου είπαν και αυτο το ενδεχόμενο οτι μπορει να μην παίξω ξανά…

Μου έιπαν οτι αν δεν προσέξω δεν θα ξανάπαίξω.

-Συμπαράσταση είχες;

Απο πολυ λίγους άνθρωπους μόνο η οικογένεια μου με στήριξε σε αυτή την περιπέτεια .Αισθάνθηκα οτι η ΆΕΚ με πέταξε εκείνη τη στιγμή.

-Σε είχαν χαρακτηρίσει νέο Ντέμη όταν ήρθες…

Ισως και για αυτο το λόγο με πέταξαν εκείνη την περίοδο

-Εκδίκηση στο πρόσωπο του Ντέμη;

Ισως

Απο ένα σημείο και μετα δεν βάζουμε τίποτα περισσότερο απο την υγεία αν και αυτο με έριξε ψυχολογικά εκείνη την περίοδο έπρεπε να γυρίζω στο σπίτι απο τον καφέ να κάνω τις ενέσεις δεν ήταν καθόλου εύκολα για μένα εκείνη την εποχή.

-έχεις φανταστεί οτι αυτο που κανεις ειναι επικίνδυνο και για τη ζωή σου;

Ναι το φαντάστηκα αλλά δεν σκέφτηκα στιγμή να ζήτησω να γυρίσω στην προετοιμασία.Η αγάπη μου για την ΑΕΚ ειναι τέτοια που ακόμα και τη ζωή μου δίνω και το απέδειξα.Πέρασε αμυδρά απο το μυαλό μου αλλά στη ζωή δεν ξέρεις ποτέ πως μπορει να έρθουν τα πράγματα

Η ΑΕΚ τώρα πραγματικά μας χρειάζεται όλους

Βιώνω δύσκολα δεν γίνονται πληρωμές και δεν θέλω να επιβαρύνεται τους γονείς μου.

Θα την σώσουμε την παρτίδα ειναι βέβαιο και εμένα στη δήλωση που είχα κάνει οτι αν πέσουμε θα το κόψω, αλλά δεν θα χρειαστεί να σταματήσω το ποδόσφαιρο.

Ρεπορτάζ: Άρης Γάτας

Πηγή: Αθλητική Κυριακή ΕΡΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα