Αντώναρος: Σύμβουλο του Σημίτη έχει ο Στουρνάρας

13:32 4/2/2013 - Πηγή: NewsBomb

Βολές κατά του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα εξαπολύει ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος επισημαίνοντας πως δεν μπορεί κάποιος να επικαλείται την τεχνοκρατική του ιδιότητα και το τεχνοκρατικό του παρελθόν για να μην εξηγεί πολιτικά γιατί γίνεται κάτι.

«Ο κ. Στουρνάρας δεν είναι υπεράνω κριτικής, επειδή προσπαθεί να σώσει την Ελλάδα.

Όλοι προσπαθούμε», σημείωσε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ένας υπουργός Οικονομικών – ο οποιοσδήποτε και απ’ όπου και αν προέρχεται – έχει την υποχρέωση να εξηγεί στους πολίτες για ποιο λόγο παίρνει μια απόφαση. Άμεσα και ουσιαστικά», υποστήριξε ο κ. Αντώναρος.

«Αυτό είναι το κεντρικό σημείο κριτικής. Έχει κοντά του ο κ. Στουρνάραςκάποιον σύμβουλο ονόματι Καραβίτη. Είναι ο ίδιος που ήταν επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο διάστημα της διακυβέρνησης της χώρας από τον κ. Σημίτη, όπου η χώρα μας κατηγορήθηκε από τη Eurostat με προειδοποιητικές επιστολές ότι έχει αλλάξει στοιχεία. Και αυτόν τον έχει σήμερα σύμβουλό του; Είναι δυνατόν;

Πιστεύω ότι ο κ. Στουρνάρας, αφού έχει διοριστεί ως υπουργός Οικονομικών από τη δημοκρατικά εκλεγμένη και σχηματισμένη κυβέρνηση της χώρας, ασκεί τα καθήκοντά του και περιμένουμε τα αποτελέσματα, αλλά δεν είναι υπεράνω κριτικής και δεν μπορεί να εμφανίζεται έτσι, επειδή προσπαθεί να σώσει την Ελλάδα. Μα, όλοι μας προσπαθούμε να σώσουμε την Ελλάδα!»

Keywords
Τυχαία Θέματα