Πού θα πάει αυτή η βαλίτσα;

Εκεί που εγώ θα της πω θα πάει. Θα μ’ ακολουθεί πιστά και δεν θα με προδώσει ποτέ. Μεγάλοι οίκοι μόδας χρόνια προσπαθούν να φτιάξουν την τέλεια αισθητικά βαλίτσα. Αλλά κανείς δεν σκέφτηκε να φτιάξει την πιο πρακτική. ‘Έφτασε η ώρα που θα τιγκάρετε την βαλίτσα σας και δεν θα γκρινιάζετε για τίποτα. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Η Hop, είναι η βαλίτσα που συνδέεται με το smartphone σας μέσω Bluetooth, υπολογίζει την απόσταση από αυτό και ένα σύστημα από ρόδες την κινεί στην κατεύθυνση που βρίσκεται η συσκευή σας. Έτσι, αν περπατάτε στο αεροδρόμιο,
όπως θα δείτε στο βίντεο, η Hop, «τρέχει» πίσω σας, χωρίς εσείς να την κρατάτε. Τόσο απλό.

Δύο και μόνο πράγματα πρέπει να προσέξετε. Το πρώτο να έχετε φροντίσει να φορτίσετε την συσκευή σας για να μην αναθεματίζετε μετά. Η δική σας αφηρημάδα δεν βαραίνει τον κατασκευαστή.

Και το δεύτερο μην πάτε ντουγρού και χαζεύετε βιτρίνες και από πίσω η βαλίτσα κάνει φτερά. Δεν γαυγίζει όταν βρεθεί σε κίνδυνο. Παράλειψη του κατασκευαστή.

Τώρα πάρε και πιστολάκι, πάρε και έξι ζευγάρια παπούτσια, πάρε και τον φούρνο μικροκυμάτων αν θες. Κανείς δεν θα σου γκρινιάξει που θα του την φορτώσεις λες κι είναι γαϊδούρι. Τώρα πρέπει στη Hop να κάνεις τις τσαχπινιές σου και τις γλύκες σου.

Γιατί αν μουλαρώσει….
Keywords
Τυχαία Θέματα