Το εξώφυλλο της Vogue που σόκαρε την Αμερική...Χωρίς λόγο

Το εξώφυλλο είναι από το τελευταίο τεύχος του Vogue Hommes International της Νέας Υόρκης και σαρώνει στο ίντερνετ, στα social media και στα blogs. Ο λόγος; Οι αμερικανίδες φεμινίστριες που θεώρησαν το εξώφυλλο άκρως προκλητικό και ότι προμοτάρει την ανδρική βία κατά των γυναικών. Ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή, η ταπεινή μου γνώμη.

Στο εξώφυλλο πρωταγωνιστούν το πασίγνωστο σούπερ μόντελ της δεκαετίας του ’90
Stephanie Seymour, σε μία πόζα όλο πάθος με τον παρτενέρ της Marlon Teixeira, ο οποίος την αρπάζει από το λαιμό σε μία προσπάθειά του να τη φιλήσει. Φωτογράφος ήταν ο παγκοσμίου φήμης Terry Richardson.

Το είδαν λοιπόν οι αμερικανίδες και αφιονίστηκαν. Email, μηνύματα, καταγγελίες φτάνανε στο περιοδικό χωρίς σταματημό. Δύο αναγνώστριες μάλιστα κατέθεσαν ήδη ασφαλιστικά μέτρα και ζητούν να αποσυρθεί το επίμαχο τεύχος από τα σημεία πώλησης (αφού βέβαια έχει σχεδόν ξεπουλήσει από το σάλο που δημιουργήθηκε).

Μωρέ άμα έχεις όρεξη και χρόνο να καταγγείλεις κάτι τελικά το κάνεις. Και στο εξώφυλλο του «Τv zapping» άμα ψάξω βρίσκω εγώ κάτι για να μιλάμε δυο μέρες στα blogs. Αλλά σκοπός είναι να υπάρχει και κάποιος σοβαρός λόγος.

Pig
Keywords
Τυχαία Θέματα