To μισό Χόλλυγουντ σε μία ταινία!

Χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να γυριστεί αυτή η ταινία! Ο λόγος; Δεν είναι τόσο εύκολο να συνεννοηθούν μεταξύ τους 15 σεναριογράφοι και σκηνοθέτες και μία πλειάδα πρωταγωνιστών του Χόλλυγουντ από την Κέιτ Γούινσλετ και τον Χιου Τζάκμαν μέχρι την Ούμα Θέρμαν, τον Ρίτσαρντ Γκιρ και τον Τζέραρντ Μπάτλερ...
“Movie 43” o τίτλος της ταινίας και οι πρώτες φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από το Entertainment Weekly. Το φιλμ
είναι ουσιαστικά ένα παζλ από αυτόνομες ιστορίες μικρού μήκους, που με έναν τρόπο (ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιον) θα συνδεθούν μεταξύ τους σε μία ενιαία πλοκή. Η αρχική ιδέα ανήκει στους αδελφούς Φαρέλι, οι οποίοι ενέπλεξαν στο πρότζεκτ άλλους 13 σεναριογράφους και σκηνοθέτες (μεταξύ άλλων τους Ελίζαμπεθ Μπανκς, Μπρετ Ράτνερ, Γκρίφιν Ντιουν, Τζέιμς Γκαν και Μπομπ Όντενκιρκ) και κάλεσαν ένα εντυπωσιακό καστ να ερμηνεύσει τους ήρωες της ταινίας.

Έχουμε και λέμε... Έμα Στόουν, Κλόι Μόρετζ, Κέιτ Γουίνσλετ, Χιου Τζάκμαν, Κρίστεν Μπελ, Άννα Φάρις, Κρις Πρατ, Ρίτσαρντ Γκιρ, Τζέραρντ Μπάτλερ, Ούμα Θέρμαν, Τζέισον Σουντέικις, Χάλι Μπέρι, Ναόμι Γουότς, Στίβεν Μέρτσαντ, Λιβ Σράιμπερ, Σαμ Ρόκγουελ, Κίραν Κάλκιν και Τζάστιν Λονγκ! Δηλαδή σχεδόν το μισό Χόλλυγουντ!

Η Γουίνσλετ με τον Τζάκμαν παίρνουν μαζί το δείπνο τους, η Στόουν και ο Κάλκιν υποδύονται ένα χωρισμένο ζευγάρι που συναντιέται τυχαία στο σούπερ μάρκετ και συζητούν τα προβλήματά τους χωρίς να ξέρουν ότι ακούγονται από τα... μεγάφωνα (!!!), η Ναόμι Γουότς και ο Λιβ Σράιμπερ αποφασίζουν να σταματήσουν την κατ’ οίκον εκπαίδευση του γιου της και να τον στείλουν στο σχολείο... Αυτά είναι μόνο μερικές από τις ιστορίες που θα δούμε στο “Movie 43”, μία κυριολεκτικά all star cast κωμωδία!

Εν αναμονή του trailer δείτε φωτογραφίες από την ταινία...
Keywords
Τυχαία Θέματα