Υπεραντλαντική συνάντηση Αβραμόπουλου με νόημα

Στις ΗΠΑ βρέθηκε όπως σας είχαμε ενημερώσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος όπου μίλησε σε εκδήλωση του Ιδρύματος «Κων/νος Καραμανλής» στη Σχολή Φλέτσερ του Χάρβαρντ, όπου από το 2001, υπάρχει έδρα Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Σπουδών « Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δέχθηκε την πρόταση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος

Καραμανλής και έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για ομιλίες και επαφές, αλλά και να τιμήσει τον «πατριάρχη» της κεντροδεξιάς.

Τον υπουργό υποδέχθηκε ο πρύτανης της Σχολής Φλέτσερ, Ελληνοαμερικανός ναύαρχος Τζέιμς Σταυρίδης, ο οποίος έχει διατελέσει ανώτατος στρατιωτικός διοικητής του ΝΑΤΟ, ενώ τον προλόγισε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, που είναι και μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος και αυτός που ασχολείται με την συγκεκριμένη έδρα.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε την ευκαιρία να τα πει με τον φέρελπι νέο, τον Κ. Καραμανλή, υιό του πρώην υπουργού Αχιλλέα. Ο νεαρός Καραμανλής είναι ένα πρόσωπο που κινείται με ιδιαίτερο και μεθοδικό τρόπο στο παρασκήνιο, ενώ ετοιμάζεται σιγά-σιγά και για να φανεί πιο έντονα στο προσκήνιο.

Ο Κ. Καραμανλής (μερικοί τον ονομάζουν Καραμανλή Γ΄) αποτελεί για πολλούς ένα πρόσωπο άγνωστο και γύρω από το όνομά του, έχουν αρχίσει και κυοφορούνται σενάρια για τις μελλοντικές του φιλοδοξίες.

Ο 39χρονος Καραμανλής θεωρείται ένα πρόσωπο που μπορεί μελλοντικά να διαδραματίσει ρόλο στο πεδίο της κεντροδεξιάς παράταξης, ενώ σταδιακά κάνει την εμφάνισή του με προσεκτικές κινήσεις.

Ο κ. Αβραμόπουλος συγκαταλέγεται στους πολιτικούς που φορντίζουν να κρατούν τις πόρτες ανοιχτές και να βλέπουν μπροστά από τις εξελίξεις…

The post Υπεραντλαντική συνάντηση Αβραμόπουλου με νόημα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα