Τζαμτζής: Υπάρχουν βουλευτές που «ξεραίνουν το σκ@@ό τους» για να ζήσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

«Με 2.000 μισθό δεν θα κατέβαινα βουλευτής γιατί δεν είμαι πλούσιος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιορδάνης Τζαμτζής.

«Ξεραίνουν το σκ@@ό τους» για να ζήσουν», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Να θυμίσουμε ότι και ο Πάνος Καμμένος τον καιρό που ήταν στη Νέα Δημοκρατία

είχε δηλώσει το ίδιο ακριβώς, αναφέροντας πως με 5.500 ευρώ βουλευτική αποζημίωση δεν μπορεί να ζήσει!

Ο κ. Τζαμτζής ήταν επικεφαλής των 24 βουλευτών του κόμματος που είχαν καταθέσει ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών εκφράζοντας αντιρρήσεις για το προηγούμενο σχέδιο που αφορούσε τα ακίνητα.

Αναφερόμενος στο τωρινό σχέδιο που παρουσιάστηκε για τον φόρο ακινήτων, είπε πως με την πρόταση αυτή, όπως έχει αλλάξει άρδην, «γίνεται πολύ δικαιότερο το σύστημα και διευρύνεται η φορολογική βάση, δεν εξαιρείται κανείς, μειώνονται τα ποσά που θα πληρώσουν για τα αστικά ακίνητα, μπαίνουν τα αγροτεμάχια, χαμηλώνουν μια σειρά από ”ηλίθιοι” συντελεστές», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Παραδέχθηκε πάντως ότι «όντως υπάρχει θέμα με τις αντικειμενικές αξίες», βάσει των οποίων υπολογίζεται ο φόρος, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.

The post Τζαμτζής: Υπάρχουν βουλευτές που «ξεραίνουν το σκ@@ό τους» για να ζήσουν (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα