Ξέσπασα Κουίκ για τον τρόπο λειτουργίας της Βουλής

Ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου της εφημερίδας ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, ξέσπασε την οργή του για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και νομοθετεί το Ελληνικό Κοινοβούλιο αναφέροντας, μεταξύ άλλων, στην σκληρή του δήλωση τα εξής:

«Για άλλη μια φορά ξεφτιλίστηκε η Βουλή

των Ελλήνων. Στην Επιτροπή Δικαιοσύνης, στο νομοσχέδιο για τον Κώδικα των Δικηγόρων, 166 άρθρα εγκρίθηκαν «κατά πλειοψηφία» παρουσία μόλις…ΤΡΙΩΝ Βουλευτών!

«Από πέρυσι, έχω επανειλημμένα ζητήσει από το βήμα της Βουλής, αλλά και στις συνεντεύξεις μου, ΑΛΛΑΓΗ του Κανονισμού Λειτουργίας της Βουλής. ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ τον κόσμο ΚΑΙ με τις διαδικασίες λειτουργίας του Κοινοβουλίου.

«Το πιο απλό παράδειγμα της διεστραμμένης λειτουργίας της Βουλής είναι οι ταυτόχρονες εργασίες της Ολομέλειας, με εργασίες την ίδια μέρα, την ίδια ώρα με τρεις ή τέσσερις ή και πέντε διαφορετικές Επιτροπές. Που σημαίνει, με απλά λόγια, ότι στην Ολομέλεια, εκεί όπου λαμβάνει και την τελική ψήφο ένα νομοσχέδιο, δεν παρίστανται περισσότεροι από 10-12 Βουλευτές!»

Ο κ. Κουίκ καταλήγοντας στη δήλωση του εκφράζει την δέσμευση του για αποστολή προτάσεων προς το προεδρείο της Βουλής, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή πως θα ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα