Βιβλική καταστροφή σε Ψέριμο και Κάλυμνο – Νέα προβλήματα στη Ρόδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Βουλιάζουν από την κακοκαιρία και τις καταρρακτώδεις βροχές τα νησιά προκαλώντας τον τρόμο στους μόνιμους κατοίκους των νησιών.

Νέα κακοκαιρία στη Ρόδο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική της Ρόδου από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν το νησί τα τελευταία 24ωρα και έχουν στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους.

Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί περισσότερες από 50 κλήσεις. Οι δρόμοι στις περιοχές Αρχάγγελος, Αφάντου, Φαληράκι και στην οδό Ρόδου – Καλλιθέας έχουν πλημμυρίσεικαι

τα οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί.

Επίσης, συνεχείς αλλά μικρής διάρκειας ήταν οι διακοπές ρεύματος στις περιοχές Καλυθιές, Κοσκινού, Φαληράκι αλλά και στην πόλη της Ρόδου.

Καταστροφές σε Ψέριμο και Κάλυμνο

Η βροχή στη Ψέριμο προκάλεσε ζημιές σε καταστήματα και σπίτια, ενώ στη θάλασσα κατέληξαν και τρία αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν από τον όγκο της βροχής. Δρόμοι και καταστήματα καταστράφηκαν, η παραλία… εξαφανίστηκε και κτίρια είναι έτοιμα να καταρρεύσουν. Για το λόγο αυτό θα ζητηθεί να κηρυχθεί το νησί της Ψερίμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ανάλογα προβλήματα επίσης παρουσιάζονται και στην Κάλυμνο. Συγκεκριμένα στον Άγιο Αντώνιο Καλύμνου πλημμύρισαν σπίτια και παρασύρθηκαν μηχανάκια ενώ η Πόθια μετατράπηκε σε μια απέραντη λιμνοθάλασσα.

The post Βιβλική καταστροφή σε Ψέριμο και Κάλυμνο – Νέα προβλήματα στη Ρόδο (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα