Πρώτοι οι Έλληνες στη λίστα με τους πιο «ξαναμμένους» λαούς του κόσμου

Πρώτοι βρέθηκαν οι Έλληνες στη λίστα με τους πιο «ξαναμμένους» λαούς του κόσμου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα askmen.com, η οποία μάλιστα αναφέρει και μέρη όπου μπορεί κάποιος να βρει σύντροφο της μιας βραδιάς.

Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία «Horniest Countries» της ιστοσελίδας την πρώτη θέση κατέχει η χώρα μας, ενώ αναφέρεται ότι πιθανότατα αυτό οφείλεται στην υψηλή θερμοκρασία της Μεσογείου που «ανάβει τα αίματα», καθώς και στην αρχαία παράδοση γύρω από το σεξ.

Η ιστοσελίδα αναφέρει

κι άλλους παράγοντες στους οποίους οφείλεται αυτή η τάση των Ελλήνων, όπως οι παραλίες, τα εκατοντάδες νησιά και γενικά ο καιρός. Όλα μαζί συνδυάζονται και φτιάχνουν το κέφι δημιουργώντας διάθεση για έρωτα. Όσον αφορά στις προτάσεις της ιστοσελίδας για τα καλύτερα μέρη για σεξ, το askmen αναφέρει το Γκάζι, την Κέρκυρα και την Μύκονο.

Δεύτεροι στη λίστα με τους πιο ερωτικούς λαούς έρχονται οι Βραζιλιάνοι, τρίτοι οι Ρώσοι και τέταρτοι οι Κινέζοι. Ακολουθούν οι Πολωνοί, οι Ιταλοί και οι Μαλαϊσιανοί. Όγδοοι είναι οι Ισπανοί, ένατοι οι Ελβετοί και τελευταίοι οι Μεξικανοί.

The post Πρώτοι οι Έλληνες στη λίστα με τους πιο «ξαναμμένους» λαούς του κόσμου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα