Τρεις εξόδους στο ανοικτό διάστημα έκαναν δύο κοσμοναύτες μέσα σε μια εβδομάδα!

Τον τρίτο τους “περίπατο” στο ανοικτό διάστημα μέσα σε μια εβδομάδα πραγματοποίησαν χτες δυο Ρώσοι κοσμοναύτες, οι οποίοι εξήλθαν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για να εγκαταστήσουν κάμερες που θα καταγράφουν εικόνες της Γης.

Πέρασαν 8 ώρες και 7 λεπτά στο ανοικτό διάστημα!

Όπως αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων, ο Ολέγκ Κότοφ και ο Σεργκέι Ριαζάνσκι πέρασαν 8 ώρες και 7 λεπτά έξω από τον Διαστημικό Σταθμό, στην προσπάθειά τους να εγκαταστήσουν ένα σύστημα με κάμερες υψηλής ευκρίνειας, το οποίο θα καταγράφει εικόνες της Γης. Οι δύο κοσμοναύτες κατάφεραν να εγκαταστήσουν τις κάμερες,

ωστόσο αργότερα αναγκάστηκαν να τις αφαιρέσουν και να τις επιστρέψουν στον Σταθμό αφού αυτές δεν μετέδιδαν αποτελεσματικά τα δεδομένα προς τη Γη, ανακοίνωσε η NASA.

Μάλιστα, οι Αμερικανοί αστροναύτες, Ρικ Μαστράτσιο και Μάικλ Χόπκινς, είχαν επίσης πραγματοποιήσει πριν περίπου μία εβδομάδα, μία ακόμα έξοδο από τον Σταθμό, προκειμένου να διορθώσουν ένα πρόβλημα που είχε προκύψει στο σύστημα ψύξης.

The post Τρεις εξόδους στο ανοικτό διάστημα έκαναν δύο κοσμοναύτες μέσα σε μια εβδομάδα! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα