Γιάννη ποιου είναι συγγενής ο «Σπάρτακος» Ευσταθίου; (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιάννη Ντάσκα

Ποιο ρόλο παίζουν οι δημοσιογράφοι στη διαφθορά και στη συγκάλυψη σκανδάλων διαφθοράς;
Πρωί-πρωί στο ΜΕΓΚΑ οι παρουσιαστές δημοσιογράφοι Χασαπόπουλος και Αναγνωστάκης ασχολούνται σχεδόν όλη την ώρα με την κορυφαία υπόθεση διαφθοράς.

Με τα εξοπλιστικά θα πείτε,όπου τα δισεκατομμύρια στις μίζες είναι σε φοβερά ύψη

Όοοοχι!Ασχολούνται με το σκάνδαλο Τομπούλογλου ,όντως χαρακτηριστικότατο της νοοτροπίας και γνωρίζετε ήδη τι γράφουμε γιαυτό το αισχίστου είδους τρωκτικό

των πολιτικών θαλάμων. Έχετε διαβάσει ότι υπενθυμίζουμε μέρες τώρα και την υπόθεση του 2000,με τις διαβόητες κασέτες του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και τα γραφόμενά του για ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ (Εβερτ) κλπ να ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙ την υπόθεση.

Μέγα θέμα λοιπόν το σκάνδαλο Τομπούλογλου,αναμενόμενο όμως για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ…

Κάποια στιγμή λοιπόν ο δικηγόρος κ. Τάτσης ,εκπρόσωπος της εταιρείας την οποία εξεβίαζε ο Τομπούλογλου,είπε ότι και άλλη φορά έπεσε η εταιρεία θύμα στημένων διαγωνισμών με πληρωμή και τότε όλη τη δουλειά σε μια περιφέρεια τη συντόνιζε ένας δημοσιογράφος!

Περιμέναμε και εμείς εύλογα να ρωτήσει ΠΟΙΟΣ ήταν αυτός…Μούγκα!Πήγαν σε άλλα θέματα.

Μπορεί να τους ξέφυγε βέβαια…

Επειδή λοιπόν είναι εύλογο να τους ξέφυγε και επειδή προφανώς θα ασχοληθούν στο μέλλον ΚΑΙ με το ΜΕΓΑ σκάνδαλο των εξοπλιστικών,όπου μεγαλοϊδιοκτήτες ΜΜΕ είναι χωμένοι μέχρι και πάνω απο τα μαλλιά στις μίζες τους θυμίζουμε ότι ο πτέραρχος Αντώνης Κάντας μιλάει για πολλούς και τους αποδίδει κορυφαίο ρόλο στην ενορχήστρωση της διαφθοράς και στο άπλωμά της παντού.

Ένας απο αυτούς που κατονομάζει είναι ο πρώην ναύαρχος και νυν …επιχειρηματίας ΜΙΖΩΝ (κατά Κάντα) Πάνος Ευσταθίου.

Μπορούν να ρωτήσουν εκεί στο ΜΕΓΚΑ τον κ.Πρετεντέρη ΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ο Ευσταθίου;
Μόλις λάβουν απάντηση θα δουν πόσο μικρός και πόσο μεγάλος είναι ο κόσμος της διαφθοράς…

Για να είμαστε δίκαιοι πάντως ξετύλιξαν κουβάρι οι παρουσιαστές για το σκάνδαλο Τομπούλογλου και ο Τάσος Γκιάτης, που βοήθησε να παγιδευτούν οι εκβιαστές ήταν συγκλονιστικός στον τρόπο που περιέγραφε πως είχε καλωδιωθεί απο την Αστυνομία για να μαγνητοφωνούνται οι συνομιλίες,πως είχε στηθεί κάμερα να γράφει σε βίντεο τις βρόμικες συζητήσεις και πως η Αστυνομία με πραγματικά άψογο τρόπο συνέλαβε τα τρωκτικά…

Διαβάστε επίσης: Οι «βόμβες» του Κάντα – Όλη η απολογία

The post Γιάννη ποιου είναι συγγενής ο «Σπάρτακος» Ευσταθίου; (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα