Τα Όσκαρ του αθλητισμού στην Κουάλα Λουμπούρ

Για τις 26 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί φέτος η εκδήλωση για τα αθλητικά βραβεία «Laureus», τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως τα «Όσκαρ του αθλητισμού». Τα βραβεία θα λάβουν χώρα για πρώτη φορά στη νοτιοανατολική Ασία και συγκεκριμένα στην Κουάλα Λουμπούρ.

Σήμερα ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες και στην κατηγορίας για τον αθλητή της χρονιάς συγκαταλέγονται ο Πορτογάλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ισπανός «αστέρας» του τένις, Ραφαέλ Ναδάλ και ο Αμερικανός φόργουορντ των Μαϊάμι Χιτ, ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Τους υποψήφιους για τον

κορυφαίο αθλητή της χρονιάς συμπληρώνουν ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ, Γιουσέιν Μπολτ, ο Βρετανός δρομέας μεγάλων αποστάσεων, Μο Φάρα και ο Γερμανός τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Στην κατηγορία για την καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς δεσπόζουν οι υποψηφιότητες της αρχηγού της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών της Γερμανίας, Ναντίνε Άνγκερερ, η Αμερικανίδα κολυμβήτρια, Μίσι Φράνκλιν και η Τζαμαϊκανή σπρίντερ, Σέλι-Αν Φρέιζερ-Πράις.

Ακόμη υποψήφιες είναι η Ρωσίδα αθλήτρια του επί κοντώ, Γελένα Ισινμπάγεβα, η Ολυμπιονίκης του αλπικού σκι από τη Σλοβενία, Τίνα Μάζε και η Αμερικανίδα τενίστρια, Σερένα Γουίλιαμς.

Στην τελετή των βραβείων τιμώνται τα επιτεύγματα των σπουδαιότερων αθλητών και αθλητριών της χρονιάς. Στους νικητές των τελευταίων 15 ετών συμπεριλαμβάνονται οι Γιουσέιν Μπολτ, Ρότζερ Φέντερερ και Σερένα Γουίλιαμς.

The post Τα Όσκαρ του αθλητισμού στην Κουάλα Λουμπούρ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα