Golden Gate: Νέο ρεκόρ στις αυτοκτονίες το 2013

Ορόσημο για το 2013 υπήρξε το Golden Gate, στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ, αφού 46 άνθρωποι επέλεξαν να πέσουν από εκεί για να τερματίσουν τη ζωή τους.

Η καταγραφή έγινε από μη κυβερνητική οργάνωση την Bridge Rail Foundation, η οποία μελετά τις αυτοκτονίες σε αυτή τη γέφυρα, ύψους 1.280. Επίσης, ανακοίνωσε ότι ο μεγάλος αριθμός τονίζει την αναγκαιότητα τοποθέτησης ενός δίχτυ ασφαλείας ώστε να είναι δυσκολότερη η πτώση για τους επίδοξους αυτόχειρες.

“Ξέρω ότι δεν θα τοποθετηθεί σύντομα κι αυτό

είναι το πιο απογοητευτικό απ΄όλη την κατάσταση. Δεν θέλουμε να δούμε άλλους 17χρονους ή 86χρονους να ρίχνονται στο κενό, είναι κρίμα”, σχολίασε η Ντέινα Γουίτμερ, μέλος του ΔΣ της οργάνωσης.

Η εκπρόσωπος του Αυτοκινητοδρόμου της Γέφυρας Γκόλντεν Γκέιτ και των Μεταφορών της Περιφέρειας, η Μέρι Κάρι, επιβεβαίωσε ότι 46 άνθρωποι αυτοκτόνησαν από τη γέφυρα τον περασμένο χρόνο ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος ετήσιος απολογισμός από το 2000 τουλάχιστον όταν ξεκίνησε η καταγραφή τους.

Η Κάρι είπε ότι η αστυνομία και πολίτες επενέβησαν για να αποτρέψουν άλλους 118 ανθρώπους από την αυτοκτονία μέσα στο 2013.

Επιπλέον, δήλωσε ότι ο περυσινός απολογισμός των αυτοκτονιών, από 33 που ήταν το 2012, ήταν ο “υψηλότερος που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε” από το 1937 που κατασκευάστηκε η γέφυρα και πρόσθεσε ότι το προηγούμενο ετήσιο ρεκόρ ήταν 40 ή 41.

The post Golden Gate: Νέο ρεκόρ στις αυτοκτονίες το 2013 appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα