Στέφενς: «Να παίξουμε το παιχνίδι μας με Μακάμπι»

Ο Χούμπ Στέφενς θα είναι στον πάγκο του ΠΑΟΚ για το εντός έδρας ματς με την Μακάμπι Χάιφα, μετά από 2 αγώνες στις εξέδρες.

Ο Ολλανδός προπονητής μίλησε στους δημοσιογράφους για το πως θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στους Ισραηλινούς το βράδυ της Πέμπτης.

«Σίγουρα είναι καλή τεχνικά. Είναι πραγματικά έκπληξη και για εμένα πώς εμείς θα αντιδράσουμε και πώς θα παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο. Πώς δηλαδή θα ανταποκριθούμε μέσα στο γήπεδο.

Θα πρέπει να έχουμε υπομονή για να επιβληθούμε».

Το κλειδί του αγώνα κατά τον Στέφενς είναι: «να έχουμε υπομονή και να προσπαθήσουμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο».

Μαζί με την επιστροφή του προπονητή στον πάγκο, θα επιστρέψουν και οπαδοί του «δικέφαλου του βορρά» στις εξέδρες της Τούμπας.

«Ελπίζω οι φίλαθλοι να απολαύσουν ένα καλό παιχνίδι και ότι θα μπορέσουμε να το κερδίσουμε», δηλώνει ο τεχνικός.

Η ομάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και να σκοράρουν περισσότερο από τον αντίπαλο.

«Μιλάμε για τα πάντα με τους παίκτες και για τα προβλήματα στην άμυνα. Όταν παίζεις, όμως, όπως εμείς, θα δεχθείς ευκαιρίες, το θέμα είναι εμείς να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας και να πετύχουμε ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο».

Ο Κάτσε δεν αναμένεται να αγωνιστεί και ο προπονητής τονίζει ότι η επιστροφή του πρέπει να γίνει την κατάλληλη στιγμή.

«Δεν είναι πρόβλημα μόνο της ομάδας είναι πρόβλημα και του ίδιου για το τι συμβαίνει στο μυαλό του, με όλα αυτά που περνάει. Πρέπει να βρούμε την κατάλληλη στιγμή για να επανέλθει, αυτή η στιγμή δεν είναι τώρα».

The post Στέφενς: «Να παίξουμε το παιχνίδι μας με Μακάμπι» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα