Βαφτίστηκε το βασιλικό μωρό! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βάφτισαν τον πρωτότοκο γιο τους Γεώργιο, σε ένα ξύλινο παρεκκλήσι του Ανακτόρου του St. James.

Οι ευτυχισμένοι γονείς έφτασαν στην εκκλησία μαζί με το μωρό τους, που φορούσε μια μακριά παραδοσιακή ρόμπα από δαντέλα και σατέν.

Αρκετοί «πιστοί» προσήλθαν στην εκκλησία από την Τρίτη το βράδυ και περίμεναν υπομονετικά να δουν τον μελλοντικό βασιλιά της Αγγλίας.

Το μωρό βαφτίστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι και το νερό της κολυμπήθρας ήταν ειδική παραγγελία από τον Ιορδάνη

ποταμό.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ξέφυγε κατά πολύ από την παράδοση της βασιλικής οικογένειας καθώς πέρα από την επιλογή ενός πιο οικογενειακού μέρους από το Μπάκιγχαμ, οι καλεσμένοι δεν ακολούθησαν τις επιταγές του πρωτοκόλλου.

Η λίστα των καλεσμένων ήταν μυστική μέχρι την τελευταία στιγμή και θείοι, ξαδέλφια και ανίψια δεν παραβρέθηκαν στο ευτυχές γεγονός.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έφτασε μαζί με τον σύζυγο της Δούκα του Εδιμβούργου και στην τελετή πήραν μέρος και οι γονείς και τα αδέλφια της Κέιτ, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Χάρι.

Οι έξι νονοί του τυχερού γόνου είναι στενοί φίλοι του ζευγαριού και της οικογένειας.

Μετά την τελετή ακολούθησε τσάι στο Clarence House.

The post Βαφτίστηκε το βασιλικό μωρό! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα