Σφραγίζουν τα εισιτήρια τους στο κύπελλο Ελλάδας Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ παίζουν τις ρεβάνς για το κύπελλο Ελλάδας κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Ηρακλή, αντίστοιχα.

Οι «Ερυθρόλευκοι» κοντράρονται στην Τρίπολη στις 20:00 και με το 4-0 του πρώτου αγώνα, είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, όπου τον περιμένει ο Ατρόμητος. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ολαϊτάν, Σάμαρης, Μανωλάς, Κάμπελ, Σαβιόλα, Μανιάτης, Μιγκέλ Τόρες, Ρομπέρτο,

Γιαννιώτης και φυσικά ο Σιόβας, που δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της περιόδου.

Ο Ολαϊτάν υπέστη κάκωση στον ώμο στην προπόνηση της Δευτέρας. Αν και η κατάσταση του τραυματισμού του δεν είναι σοβαρή, το ιατρικό επιτελείο έκρινε σκόπιμο να προφυλαχθεί. Ο Μιγκέλ Τόρεςπροπονήθηκε κανονικά, συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Για τη ρεβάνς με τον Αστέρα, ο Μίτσελ υπολογίζει τους Πελέ, Ιμπαγάσα και Σέποβιτς, ενώ έχει στη διάθεσή του, τους νεαρούς Βούρο και Βέργο. Συνοπτικά στη 18μελή αποστολή βρίσκονται οι Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Σαλίνο, Σέποβιτς, Βέργος, Βούρος και Βάις.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 17:00 τον Ηρακλή και έχει το προβάδισμα, καθώς είχε επικρατήσει με 1-0, ωστόσο πρέπει να δείξει προσοχή.

Ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα για τον σημερινό αγώνα, καθώς έμειναν εκτός αποστολής ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με πρόβλημα στο ισχίο, ο Αλέξανδρος Τζιώλης με ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ο Κοστίν Λάζαρ για αγωνιστικούς λόγους.

Στον Ηρακλή, o Πέτρος Κοντέων δεν υπολογίζεται από τον Γκιγιέρμο Ογιος, αλλά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του, παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα και τις τάσεις φυγής που έχουν ορισμένοι εξ αυτών.

Τα ζευγάρια που θα δημιουργηθούν στους «8» θα έχουν ως εξής:

Ηρακλής/ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης

ΟΦΗ – Αιγινιακός/Πανιώνιος

Ολυμπιακός/Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου/Αστέρας Μαγούλας

The post Σφραγίζουν τα εισιτήρια τους στο κύπελλο Ελλάδας Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα