Που έκαναν Ανάσταση οι celebrities

Η Ανάσταση των celebrities

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος οι celebrities επέλεξαν αγαπημένους τους προορισμός σε όλη την χώρα, η καλή παρέα, αγαπημένων προσώπων και το πνεύμα των ημερών ήταν απαραίτητες προϋποθέσεις για να περάσουν όμορφα τη βραδιά της Ανάστασης.

Έτσι λίγο μετά το «Χριστός Ανέστη» ευδιάθετοι και χαμογελαστοί ανέβασαν φωτογραφίες στα social media για να ευχηθούν και αυτοί απ΄την πλευρά τους Χρόνια Πολλά.

Οι celebrities

δεν περιορίστηκαν μόνο στις εγχώριες ομορφιές, καθώς μερικοί ταξίδεψαν μέχρι και στο εξωτερικό.

Στο Μόναχο βρέθηκε μία πολύ αγαπημένη παρέα που δεν είναι άλλη από τον Ηλία Πανταζόπουλο, την Άννα Βίσση και τη Ναταλία Γερμανού ενώ από το Μανχάταν μας ευχήθηκαν χρόνια πολλά ο Γιώργος Σατσίδης με την σταρ Νία Βαρντάλος.

Όσο για τη χώρα μας, η Ευαγγελία Αραβανή έκανε Ανάσταση στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Λευκάδα, ενώ ο Τάκης Ζαχαράτος και η Όλγα Φαρμάκη με τον Γιώργο Γιγουρτάκη στη Σίφνο, ο Ηλίας Ψινάκης στη Νέα Μάκρη, ο Γιώργος Τσαλίκης με τη γυναίκα του Δώρα στην Καλαμπάκα, η Εύα Καϊλή με την αδελφή της στην Κέρκυρα, ο Ιωσήφ Μαρινάκης με την αγαπημένη του, στη Ζάκυνθο, και τέλος η Ρέα Τουτουνζή στην Πάρο.

Δείτε φωτογραφίες:

The post Που έκαναν Ανάσταση οι celebrities appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα