Τα ζώδια σήμερα

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η διάθεση που σε χαρακτηρίζει σήμερα, είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος από όσο ήδη είσαι. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, σήμερα μπορείς να κάνεις σήμερα συζητήσεις, που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος σου να είσαι έτοιμος για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε βγάλει από τη μοναξιά πολύ σύντομα.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν στη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό, και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου. Μπορείς λοιπόν να δεις τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης. Αν πάλι είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Μην ξεχνιέσαι…

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, αν τη σημερινή Κυριακή του Πάσχα ανήκεις σε αυτούς που δεν εργάζονται, η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τίποτα να σου την χαλάσει. Φρόντισε αυτήν την ημέρα να την απολαύσεις στο έπακρο, γιατί είναι καλή μέρα για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα. Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες, που σε προβληματίζουν. Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται με το ταίρι σου ή, αν είσαι αδέσμευτος, ρίξε το έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Βρες χρόνο να σκεφτείς κάποια πράγματα, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω.

Καρκίνος

Απόφυγε σήμερα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά, αγαπητέ Καρκίνε, γιατί η μέρα θα είναι από μόνη της επιβαρυντική. Έχεις αρκετά προβλήματα δικά σου, δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένα. Φρόντισε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, γιατί δυστυχώς κανένας δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνος του! Φίλε Καρκίνε, τα προβλήματα που μπορεί να είχες στη σχέση σου, σήμερα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις, αν πραγματικά το θελήσεις και γίνεις πιο συγκαταβατικός στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι είναι δίπλα σου, για να σου συμπαραστέκεται και όχι να σε ανταγωνίζεται, όπως καμιά φορά νομίζεις. Δώσε του την ευκαιρία να σου το αποδείξει. Όσο για εσένα που δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μην χάσεις την ευκαιρία να παραβρεθείς σε μέρη που συχνάζει το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί η γοητεία σου θα είναι στα ύψη και θα καταφέρεις να το σαγηνεύσεις.

Λέων

Η σημερινή Κυριακή του Πάσχα θα σε ευνοήσει αρκετά, αγαπητέ Λέοντα, και θα μπορείς εύκολα να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Μην αμελήσεις καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Σήμερα θα έχεις μεγάλη συναισθηματικότητα, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να δεις τα πράγματα ως έχουν και όχι από την δική σου, ευαίσθητη ματιά. Μην επιτρέψεις σε κανένα να σου χαλάσει την ψυχολογία. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί. Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, ο σύντροφός σου σήμερα θα σου ζητήσει την βοήθειά σου για ένα πρόβλημα που τον απασχολεί. Να θυμάσαι ότι και αυτός από την πλευρά του ήταν δίπλα σου σε αντίστοιχες περιπτώσεις, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι και εσύ κοντά του και να συμμεριστείς τις έννοιες του. Αν είσαι αδέσμευτος, απόφυγε να ρισκάρεις μία φιλική σου σχέση, μετατρέποντάς την σε ερωτική, μόνο και μόνο επειδή αισθάνεσαι απελπιστικά μόνος σου.

Παρθένος

Η σημερινή Κυριακή του Πάσχα θα είναι μια ημέρα εσωτερικής αναγέννησης για εσένα, φίλε Παρθένε! Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση, έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Πρόσεχε και μάθε να κρατάς την ψυχραιμία σου σε λογικά επίπεδα! Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, θα νιώσεις την ανάγκη σήμερα να επανεξετάσεις τα δεδομένα της σχέσης σου και τα αισθήματα σου. Μην μιλήσεις όμως στον σύντροφό σου αν δεν έχεις καταλήξει κάπου, γιατί μπορεί να προκληθούν σοβαρότερες ζημιές από αυτές που νομίζεις και να στεναχωρηθείς πολύ. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, ένα φιλικό σου πρόσωπο θα σου εκδηλώσει τον έρωτα του και εσύ θα μείνεις στήλη άλατος! Να που συμβαίνουν και αυτά!

Ζυγός

Η σημερινή Κυριακή του Πάσχα, αγαπητέ Ζυγέ, θα σε ευνοήσει αρκετά και ο δυναμισμός, αλλά και η αποφασιστικότητα που θα έχεις για κάποια θέματα, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα. Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά ό,τι κι αν προκύπτει στο δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, μόνο και μόνο γιατί μπορεί μερικές φορές να υπάρχουν μερικά προβλήματα. Να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι προσωρινά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν σήμερα στον τομέα των αισθηματικών σου, φίλε Ζυγέ, καθώς ο ερωτικός πόθος του συντρόφου σου έχεις ξυπνήσει και θα κάνει τα πάντα για να σε αποπλανήσει. Φρόντισε να το διασκεδάσεις, χωρίς περιττούς δισταγμούς και αναστολές! Αν αυτήν την περίοδο δεν έχεις σχέση, μία κίνησή σου θα είναι αρκετή για να φέρεις το υποψήφιο θύμα σου πιο κοντά, αν όχι να το… παγιδεύσεις!!

Σκορπιός

Προσπάθησε σήμερα να ισορροπήσεις πολλά θέματα που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά, αγαπητέ Σκορπιέ. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και πολύ σύντομα θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν μόνος σου. Η οικογένεια και οι φίλοι είναι δίπλα σου, για να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς. Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, αν υπάρχει κάτι που σε έχει απομακρύνει το τελευταίο διάστημα από τον σύντροφό σου, βρες χρόνο για να μιλήσεις μαζί του και να το συζητήσεις εκτενέστερα. Πάψε να διυλίζεις τον κώνωπα, για να μην τον στεναχωρήσεις, γιατί πολύ εύκολα η τρίχα θα γίνει τριχιά και μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.

Τοξότης

Η σημερινή Κυριακή του Πάσχα, αγαπητέ Τοξότη, θα σε κάνει να δεις μερικές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι και θα αρχίσεις να κινείσαι με τέτοιο τρόπο, ώστε να αλλάξεις πολλές καταστάσεις στην ζωή σου. Σήμερα θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο. Θα βγουν στην επιφάνεια θέματα από παλιά, που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Μίλα και διεκδίκησε αυτό που θέλεις. Πρέπει πάση θυσία να μην καταπιέζεις τα συναισθήματά σου, γιατί είναι βέβαιο ότι θα σου βγει σε κακό. Το πλανητικό σκηνικό, φίλε Τοξότη, σήμερα ανεβάζει σε πολύ καλά επίπεδα την επικοινωνία σου και θα έχεις και περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, για να επέλθει η ηρεμία μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, καλό είναι να ανοίξουν την πόρτα της καρδιά τους, γιατί ο έρωτας είναι πολύ κοντά!

Αιγόκερως

Η μέρα θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις, αγαπητέ Αιγόκερε, σε πολλές υποθέσεις που σε απασχολούν. Πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο, γιατί θα έχεις την ικανότητα να βρίσκεις τα κατάλληλα άτομα, την κατάλληλη στιγμή και για τον κατάλληλο σκοπό. Αυτά τα άτομα θα σε βοηθήσουν πολύ στο μέλλον. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις εκκρεμότητες που έχεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου. Φίλε Αιγόκερε, η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Ήλιο, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας… πόσο μάλλον ο σύντροφός σου, που θα είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος! Όσο για εσένα που δεν έχεις μόνιμη σχέση, πάψε πια να… κλαις και να οδύρεσαι, και κινητοποιήσου άμεσα και δραστικά. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να κάνεις τα ερωτικά σου όνειρα πραγματικότητα!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, οι αλλαγές που θα προκύψουν αυτήν την περίοδο, θα κατακλύζουν την ζωή σου και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή. Πρόσεξε, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις από το άγχος, που υπάρχει αυτή την στιγμή. Η σημερινή Κυριακή του Πάσχα, φίλε Υδροχόε, θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις καλά με τον σύντροφό σου, χάρη στην εύνοια που θα σου χαρίσει η θετική όψη της Σελήνης με τον Ήλιο και θα σε κάνει πιο τρυφερό και στοργικό απέναντί του. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σταθεροποιήσεις κάποιες καταστάσεις. Αν πάλι η μοναξιά σε έχει κουράσει και έχεις πάψει να ελπίζεις, να ξέρεις πως ένα πρόσωπο από το πολύ κοντινό σου περιβάλλον θα σου φτιάξει την διάθεση, με τα ευχάριστα και κολακευτικά λόγια που θα σου πει.

Ιχθύς

Η σημερινή Κυριακή του Πάσχα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σου δώσει πολύ δυναμισμό και θα φέρει και εξελίξεις, που θα είναι πολύ θετικές για εσένα. Ξεκινάει μια περίοδος που θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Φρόντισε άμεσα να τις εκμεταλλευτείς. Έχεις την εύνοια των πλανητών για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Ξεκίνα λοιπόν σήμερα, που η Σελήνη πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο και σε ευνοεί ιδιαίτερα, να καταστρώνεις τα σχέδιά σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζεις. Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα απόφυγε να δώσεις βάση σε κάποια γεγονότα, που μπορεί να προκύψουν στη σχέση σου. Θα χαλάσεις την ψυχολογία σου και θα στεναχωρήσεις και τον σύντροφό σου. Καμιά φορά ο εκνευρισμός και η κούραση που μπορεί να νιώθετε και οι δύο, έχουν φυσικό επακόλουθο την ένταση μεταξύ σας. Αν δεν έχεις σχέση, η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να έχεις την επικοινωνία που αναζητάς εδώ και καιρό, με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Πηγή: myastro.gr

The post Τα ζώδια σήμερα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
ζωδια σημερα, έως ότου, πασχα, βρες, λύση, καιρος, εκκρεμότητες, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αλλαγη ωρας, έκλειψη σελήνης, Καλή Χρονιά, πασχα 2012, αλλαγη ωρας 2013, αποτελεσματα, μιλα, myastro, πλανητες, μια ημερα, αφροδιτη, κριος, λεων, ονειρα, οψη, περιοδος, σεληνη, σημερινη, ψυχολογια, ωρα, αγχος, αισιοδοξια, ατομο, βοηθεια, βρες, βρισκεις, γεγονοτα, γινει, γινεται, γνωριμια, γοητεια, διαστημα, δυστυχως, δικη, δωσει, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, επικοινωνια, ευνοια, έως ότου, ζωη, ζωδιο, ηρεμια, θυμασαι, θυσια, κινηση, κυριακη του πασχα, λεπτομερειες, λύση, λογια, ματια, ματι, μοναξια, μπορεις, παντα, οικογενεια, περιβαλλον, πεισμα, ποθος, προβληματα, πορτα, συντομα, σχεδια, τρεξιμο, υλοποιηση, φιλε, φυσικο, φορα, ψυχραιμια, ομορφα, δωσε, δωσεις, φιλοι, ιδιαιτερα, καρδια, κυριακη, μπροστα, τοξοτη, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα