Η άγνωστη σχέση του Κωνσταντίνου Καραμανλή (ΦΩΤΟ)

Στην κοσμική Αθήνα προκλήθηκε «σεισμός» όταν δημοσιεύτηκε ρεπορτάζ στο ιταλικό περιοδικό «Τζέντε», σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής διατηρούσε ερωτικό δεσμό με το μανεκέν Μαρίνα Δημητροπούλου. Δεν δημοσιευόταν όμως καμία φωτογραφία τους, ενώ οι συνεργάτες του Καραμανλή αγανακτισμένοι έλεγαν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο λασπολογίας του πρωθυπουργού. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ξένος Τύπος «πάντρευε»

τον έλληνα πολιτικό. Σε παλαιότερα ρεπορτάζ υποτίθεται ότι είχε σχέσεις με την αδερφή του Ζισκάρ Ντ’ Εσταίν. Το ιταλικό περιοδικό έγραφε ότι η Δημητροπούλου, «από το 1963 ακολούθησε το Καραμανλή στο Παρίσι και του συμπαραστάθηκε επί 11 χρόνια». Συναντήθηκαν τυχαία σε μια εκδήλωση όπου ο πρώην πρωθυπουργός εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά της. «Καταλαβαίνω ότι μια γυναίκα για έναν τέτοιο άνδρα μπορεί να εγκαταλείψει κάθε δική της φιλοδοξία και να γίνει ένα μηδενικό κοντά του» φερόταν να είχε πει το ίδιο βράδυ, όπως έγραφε το ρεπορτάζ.

Το ιταλικό περιοδικό Τζέντε, ανέφερε επίσης ότι βοηθούσε τον εξόριστο πολιτικό στις εργασίες του και ότι το πρώην μανεκέν, έλεγε σε Γάλλους φίλους της: «Ποτέ μου δεν αισθάνθηκα τόσο κοντά στον Κώστα όσο τώρα που δεν είναι πια ένα επίσημο πρόσωπο. Κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει η Ελλάδα αλλά εγώ ξέρω ότι την ημέρα της απελευθερώσεως ο άνθρωπος που θα μπορεί να την αντιπροσωπεύει, θα είναι αυτός». Ο συντάκτης του κειμένου έγραφε ακόμη ότι ο Καραμανλής και η Δημητροπούλου έκαναν πολλά ταξίδια μαζί στην Ιταλία και ότι μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, η γυναίκα έμεινε στην σκιά του πολιτικού. « Τη βραδιά του προεκλογικού λόγου στην πλατεία Συντάγματος και της αποθεώσεως του Καραμανλή, λίγοι αντιλαμβάνονται ότι σε ένα μπαλκόνι του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία στέκεται μια γυναίκα μόνη με μαύρη φούστα και χρυσαφί πουκάμισο. Με τα μάτια της γεμάτα δάκρυα κοιτάζει τον θριαμβευτή. Εκείνο το βράδυ οι φίλοι της Μαρίνας Δημητροπούλου συμμερίστηκαν τη χαρά και το δράμα αυτής της γυναίκας που …

Πηγή: mixanitouxronou

The post Η άγνωστη σχέση του Κωνσταντίνου Καραμανλή (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα