Πώς να αποκτήσετε το σώμα της Ντορέττας!


Πώς να αποκτήσετε το σώμα της Ντορέττας;

Το ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει ένα από τα πιο σέξι και γυμνασμένα σώματα που έχουμε δει ποτέ, δεν είναι δα και μυστικό. Αυτό όμως που δεν ξέραμε είναι πώς η ίδια διατηρεί το σώμα της σε άψογη κατάσταση. Η ίδια μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της διατροφής της και της προπόνησής της…

Πόσες φορές κάνεις γυμναστική τη βδομάδα;

Δεν κάνω πλέον πολύ γυμναστική, γιατί

έχω γυμναστεί αρκετά στη ζωή μου. Μέχρι τα 22 μου γυμναζόμουν καθημερινά και σκληρά. Μετά ήρθαν τα παιδιά και στην πραγματικότητα κάνω λίγη γυμναστική κάθε Σεπτέμβρη. Δεν έχω ούτε τον χρόνο, ούτε την ενέργεια, αλλά τώρα με το Dancing πεθαίνω στην κούραση, κάθε μέρα.

Τι είδους γυμναστική προτιμάς;

Συνήθως, επειδή έχω κουραστεί μικρότερη, βαριέμαι και προτιμώ να ασχολούμαι με διαφορετικά είδη κάθε φορά. Πότε yoga, κατά διαστήματα TRX και σπάνια γυμναστήριο. Δεν θέλω να με περιορίζει ο χώρος και αποφεύγω να κάνω βάρη και όργανα, γιατί αποκτώ μυϊκή μάζα και όγκο πολύ εύκολα και δεν μου αρέσει.

Έχεις προσωπικό γυμναστή;

Όχι δεν έχω προσωπικό γυμναστή και άλλωστε δεν είμαι και η καλύτερη μαθήτρια λόγω πειθαρχίας.

Ποιο μέρος του σώματός σου σε κούρασε πολύ για να γυμνάσεις;

Νομίζω αυτό που είναι κοινό για όλες τις γυναίκες. Γλουτοί και γοφοί. και οι κοιλιακοί είναι δύσκολοι, αλλά στο δικό μου σώμα είναι τα σημεία που σου ανέφερα.

Πόσες φορές τρως την ημέρα;

Τρώω σε τακτά διαστήματα, μικρές ποσότητες και φυσικά όχι μια φορά την ημέρα. Με λίγα λόγια τρώω τα πάντα από λίγο.

Δηλαδή δεν κάνεις διατροφή;

Αυτό για μένα είναι διατροφή κατά τη γνώμη μου. Να έχουμε τον έλεγχο, να μην τρώμε ποσότητες, αλλά λίγο.

Τι αποφεύγεις να φας;

Δεν τρώω γλυκά, όχι γιατί δεν πρέπει, αλλά γιατί δεν μου αρέσουν. Δεν τρώω τηγανιτά παρά μόνο όταν φτιάχνω πατάτες για τα παιδιά και τσιμπάω και καμία. Μου αρέσουν πολύ τα τυριά και το ψωμί που τρώω μεν, αλλά με μέτρο.

Υπάρχουν έξυπνα κόλπα για να νικήσεις την πείνα;

Το πολύ νερό είναι ένας καλός τρόπος, αν είσαι μαμά και τρέχεις όλη μέρα με τα παιδιά και δεν προλαβαίνεις να φας και γενικά είσαι συνεχώς σε κίνηση, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε. Να μασάς τσίχλα και αν μπορείς κάθε 3 ώρες να τρως κάτι ελαφρύ και έτσι δεν θα πεινάς καθόλου όλη την ημέρα.

Πηγή: http://www.queen.gr

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα