Τι δείχνει το βίντεο της μαφιόζικης εκτέλεσης – πάνω από 2 λεπτά το οπτικό υλικό

Κάνουν λόγο οι αστυνομικοί για ένα άρτια σχεδιασμένο κτύπημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εκτελεστής αφού «άδειασε» το αυτόματο που κατείχε πυροβολώντας αδιακρίτως στην περιοχή, στη συνέχεια έβγαλε και πιστόλι και συνέχισε να σπέρνει τον τρόμο, σύμφωνα με το dete.gr. «Ήθελε οπωσδήποτε νεκρό με οποιοδήποτε κόστος. Ακόμα και το αίμα αθώου» αναφέρει αξιωματικός με εμπειρία στην δίωξη του κοινού εγκλήματος.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Μακελειό στις 3.30 τα ξημερώματα έξω από το κλαμπ Μπιζού της Πάτρας. Δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και φορούσαν κράνη σταμάτησαν απέξω

και άρχισαν να πυροβολούν. Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ο 37χρονος Βααίλης Σινούρης ο οποίος δεν εργαζόταν στο κλαμπ ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο Κώστας Φράγκος, υπάλληλος του καταστήματος ο οποίος εξέπνευσε αργότερα το μεσημέρι στο νοσοκομείο.

Οι σφαίρες τραυμάτισαν ελαφρά και τον Δημήτρη Σακελλαρόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος Κωστας Φράγκος που ήταν πυγμάχος στην ομάδα Πυγμή δέχθηκε 7 σφαίρες.

Το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δυο δράστες ήταν τύπου «Σκόρπιον» ή«Ούζι» (υποπολυβόλο). Πυροβόλησαν 30 φορές. Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ

Πολλά λέγονται για τους δράστες. Δύο άτομα με μαύρα ρούχα και κράνη. Ο πρώτες αναζητήσεις γίνονται στον χώρο της νύχτας και μάλιστα έρευνες διεξάγονται για Πατρινούς.

Κάνουν λόγο οι αστυνομικοί για ένα άρτια σχεδιασμένο κτύπημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εκτελεστής αφού «άδειασε» το αυτόματο που κατείχε πυροβολώντας αδιακρίτως στην περιοχή, στη συνέχεια έβγαλε και πιστόλι και συνέχισε να σπέρνει τον τρόμο. «Ήθελε οπωσδήποτε νεκρό με οποιοδήποτε κόστος. Ακόμα και το αίμα αθώου» αναφέρει αξιωματικός με εμπειρία στην δίωξη του κοινού εγκλήματος.

ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr ένας ακόμη εργαζόμενος στην πόρτα του καταστήματος γλίτωσε από θαύμα. Εκείνη την στιγμή είχε πάει τουαλέτα και έτσι γλίτωσε τις σφαίρες οι οποίες έπεφταν βροχή.

Πηγή: dete.gr

Δείτε σχετικά άρθρα: http://www.paraskhnio.gr/2013/04/17/aftos-ine-o-enas-ek-ton-dio-thimaton-tis-mafiozikis-epithesis-tis-patras-foto/

Keywords
Τυχαία Θέματα