Στις 26/4 το «1st Coach a Winning Team Conference»

Στις 26/4 οι Zelimir Obradovic, Thomas Kronberg, Δημήτρης Ιτούδης, Γιάννης Πολλάλης, Παύλος Ευμορφίδης, Αλέξανδρος Φουρλής, Μαριάνθη Ψαχά και Ηλίας Σούσσης συναντώνται στον συνεδριακό χώρο ΔΑΪΣ για ένα διαφορετικό pick-n-roll και μας παρουσιάζουν τα μυστικά των επιτυχημένων ομάδων.

Το συνέδριο, που έχει ως θέμα «Μαζί, Κάθε Ένας Πετυχαίνει Περισσότερα», θα παρουσιάσει τάσεις, τεχνικές και εργαλεία διοίκησης ομάδων που ξεχωρίζουν ακόμα και σε περιόδους έντονης ύφεσης. Οι ομιλητές παρουσιάζοντας προσωπικές εμπειρίες

και πρακτικές, των οποίων η εφαρμογή τους οδήγησε στην κορυφή στο χώρο δραστηριότητάς τους, στοχεύουν να προκαλέσουν τον μέχρι τώρα τρόπο σκέψης μας, να μας εμπνεύσουν, ενθαρρύνουν και κινητοποιήσουν.

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει κορυφαίους διεθνείς ομιλητές και στελέχη που ξεχωρίζουν στον χώρο που δραστηριοποιούνται και θα παρουσιάζει σύγχρονες τάσεις, εργαλεία και τεχνικές που σχετίζονται με τη δημιουργία, την αποτελεσματική διαχείριση και την καθοδήγηση ομάδων.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το www.teamconference.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα