Επέβαλαν στη Μενεγάκη να καλέσει την Σπυροπούλου!

Είναι γνωστό και όχι μόνο σε μας που ασχολούμαστε με τα Media, ότι η Ελένη Μενεγάκη θέλει να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο σε ότι άφορα τους καλεσμένους της εκπομπή της. Η Ελένη αποφασίζει ποιος θα έρθει, πότε θα έρθει αλλά και πόση ώρα θα καθίσει στο καναπέ της. Αυτό τουλάχιστον ίσχυε μέχρι προχθές γιατί να που και η Ελένη αναγκάζεται να αλλάξει. Να που η άλλοτε ακλόνητη απόφαση Ελένης, κάμπτεται.

Η αιτία

ήταν η χθεσινή καλεσμένη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία αν και δεν ήταν στο πρόγραμμα , ούτε και στη λίστα με τις επόμενες καλεσμένες, εντούτοις, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης με άνωθεν εντολές.

Φαίνεται τελικά πώς ούτε η Ελένη μπορεί να αντισταθεί στις εντολές των ανώτερων της ή στις απαιτήσεις του τμήματος των Δημοσίων σχέσεων, που φροντίζουν οι συνεργάτες του καναλιού να φιλοξενούνται σε δικές τους εκπομπές.

Έτσι η παρουσιάστρια υποδέχτηκε και μίλησε με το κορίτσι που ξεκίνησε από τη δική της εκπομπή και είχε την πιο εντυπωσιακή πορεία από οποιαδήποτε άλλη μέχρι σήμερα.

queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα