Δίκη Marfin: Συγκλονιστική η κατάθεση του πατέρα της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια του πατέρα της κοπέλας που πέθανε στο υποκατάστημα της Marfin στην Σταδίου, το Μάιο του 2010.

«Η κόρη μου ήταν 32 χρόνων και ρούφαγε τη ζωή. Τώρα είναι νεκρή. Κι ο άνδρας της δεν έγινε πατέρας». Ο πατέρας της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου που σκοτώθηκε τον Μάιο του 2010, μαζί με τον Επαμεινώνδα Τσάκαλη και την Παρασκευή Ζούλια στο υποκατάστημα της Marfin στην Σταδίου, ήταν ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε σήμερα στην έναρξη της

δίκης των υπευθύνων του υποκαταστήματος της τράπεζας, στο τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών.
Οι υπεύθυνοι του υποκαταστήματος δικάζονται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και των σωματικών βλαβών κατά συρροή.
Ο πατέρας της Αγγελικής έκανε λόγο για εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων. “Δεν έπρεπε να υπάρχουν έξοδοι κινδύνου; Δεν έπρεπε να βάλουν καλύτερα τζάμια σε μια τράπεζα που ήταν συνεχώς στόχος; Δεν έπρεπε να παραμείνει κλειστή η τράπεζα μια μέρα που στο κέντρο είχαν κλείσει ακόμα και τα περίπτερα;», διερωτήθηκε.

«Αν δεν ήταν ο τραπεζικός υπάλληλος που έσπασε το μεταλλικό πλέγμα και οι 14 που ήταν μέσα θα ήταν τώρα νεκροί», συνέχισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα