Πανηγυρικό φινάλε για Ζουγανέλη-Πλιάτσικα

Ο Φίλιππος και η Ελεωνόρα στο πρώτο μέρος της περιοδεία τους βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη, στην Κομοτηνή, στις Σέρρες, στο Βόλο, στη Θεσσαλονίκη, στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά,

στην Κερατέα και ο πρώτος κύκλος των συναυλιών τους ολοκληρώθηκε με αποκορύφωμα τη μεγάλη συναυλία στο θέατρο του Λυκαβηττού στην Αθήνα, την Τετάρτη 18 Ιουλίου.

Το δεύτερο μέρος της «καλοκαιρινής τους συνάντησης» του Φίλιππου με την Ελεωνόρα ξεκίνησε από το Νεστόριο, στο River Party για να συνεχιστεί στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στο πλαίσιο του φεστιβάλ Φιλίππων-Θάσου. Στην Κρήτη βρέθηκαν για τρεις συναυλίες στα Χανιά (9/8), στο Ρέθυμνο (10/8), και στο Ηράκλειο (11/8) για να ακολουθήσει η Ρόδος, η Χαλκιδική, η Καρδίτσα και στο τέλος Αυγούστου η Σκάλα Λακωνίας. Στις 11 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκαν στην 77η ΔΕΘ και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα.

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, θα τους βρεις στο Παλαιό Ελαιουργείο στην Παραλία Ελευσίνας, για το πανηγυρικό φινάλε αυτής της περιοδείας, στο πλαίσιο των Αισχυλείων 2012.

Σε όλες τις πόλεις το κοινό κατέκλυσε τους συναυλιακούς χώρους επιφυλάσσοντας στους δύο καλλιτέχνες θερμή υποδοχή. Ο Φίλιππος και η Ελεωνόρα με τη σειρά τους ανταμείβουν το κοινό με ένα πρόγραμμα που διαρκεί πάνω από δυόμισι ώρες και όπου παίζουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Πληροφορίες: Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, Παραλία Ελευσίνας, εισιτήριο 15 ευρώ.

Πηγή: clickatlife

Keywords
Τυχαία Θέματα