Έκοψε σε λωρίδες μισό εκατομμύριο πριν τερματίσει τη ζωή του

16:23 29/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Εφοπλιστής, 55 ετών, επέλεξε να τερματίσει τη ζωή του, αλλά λίγο πριν αυτοκτονήσει, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso” έκοψε με ειδικό μηχάνημα σε λωρίδες εκατοντάδες χαρτονομίσματα των 500, 100 και 50 ευρώ, δολάρια ακόμη και λίρες Αγγλίας, συνολικής αξίας 500.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν σε νεοκλασικό του κέντρου της Αθήνας αντίκρισαν τον ώριμο άνδρα να κείτεται νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος.

Ο 55χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του με ένα 22άρι πιστόλι, με φόντο το σωρό των κατεστραμμένων

χαρτονομισμάτων, τα οποία είχε κόψει σε συσκευή καταστροφέα χαρτιού, κατά πάσα πιθανότητα , μόλις λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του. Η πράξη του αυτή αποδίδεται σε ένδειξη αποστροφής του υλισμού και του χρήματος και, ίσως, του τρόπου που και ο ίδιος είχε ζήσει τη ζωή του μέχρι να βιώσει το απόλυτο όσο και αξεπέραστο προσωπικό του αδιέξοδο. .

Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι ο αυτόχειρας είχε δώσει τέλος στη ζωή του, προ δεκαημέρου, καθώς οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες όταν εκείνοι ανησύχησαν για την τύχη του, λόγω της απουσίας και της έντονης δυσοσμίας των τελευταίων ημερών του διαμέρισμά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα