Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς και το… επικοινωνιακό του παιχνίδι

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά τον οποίο κατηγόρησε ότι κάθε φορά που θέλει να πάρει νέα σκληρά μέτρα επικαλείται το λόμπι της δραχμής.

«Ο Σαμαράς παίζει επικίνδυνο παιχνίδι με το λόμπι της δραχμής», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Free

Sunday ο Παναγιώτης Σκουρλέτης.

«Κάθε φορά που ο κ. Σαμαράς θέλει να πάρει νέα μέτρα ανακινεί κατά τρόπο ανεύθυνο θέμα νομίσματος . Πρόκειται για ένα επικίνδυνο επικοινωνιακό παιχνίδι . Γνωρίζουμε όμως πολύ καλά, πως συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα που κερδοσκόπησαν τα χρόνια του δικομματισμού και έχουν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό , με μεγάλη ευχαρίστηση θα έβλεπαν την επιστροφή στη δραχμή . Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα τους έδινε την δυνατότητα να αγοράσουν κοψοχρονιά ότι έχει απομείνει» τόνισε ο ίδιος.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιμήκυνση του προγράμματος προσαρμογής κατά δύο χρόνια , σημειώνοντας πως «από την στιγμή που δεν εντάσσεται σε ένα διαφορετικό πλαίσιο πολιτικής, θα σημάνει απλά παράταση της ύφεσης και είναι βέβαιο πως θα συνοδευτεί με νέα πακέτα μέτρων και νέα μνημόνια »

Η εκτίμησή του μάλιστα για τον χρόνο «ζωής» της κυβέρνησης είναι πως «αν μακροημερεύσει η παρούσα κυβέρνηση δεν θα μακροημερεύσει το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας, κατά συνέπεια θα σας έλεγα πως αποτελεί όρο επιβίωσης για τους περισσότερους η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ανατροπή της».

Keywords
Τυχαία Θέματα