Οι αλλαγές στα media «δείχνουν» αλλαγές και στον πολιτικό χάρτη

Του Βαγγέλη Γιακουμή

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς θα αναδείξει το θέμα της άρσης της απαγόρευσης των πλειστηριασμών, σε μείζον πολιτικό θέμα. Στόχος του είναι, να επωφεληθεί πολιτικά στην περίπτωση που δεχθεί πιέσεις, ώστε να απευθυνθεί στους πολίτες με το δίλημμα: Τρόικα και πλειστηριασμοί στα ακίνητα, ή εκλογές.
Το

θέμα δεν «έκλεισε», με τη συνάντηση Σαμαρά και Βενιζέλου και τις δηλώσεις τους περί προστασίας των ακινήτων, που ανήκουν σε οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα.
Ο κ. Σαμαράς με δεδομένες τις πιέσεις, που ξέρει ότι θα δεχθεί από την τρόικα και τους δανειστές να κάνει πίσω, θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό και θα εμφανιστεί, ως εκείνος που δεν μπορεί να δεχθεί τις πιέσεις και τις απαιτήσεις των τροϊκανών, για ένα θέμα που θα δημιουργήσει χιλιάδες άστεγους στη χώρα. Θα εμφανιστεί, ότι δεν κάνει πίσω και άρα ως προστάτης των αδυνάτων, προσφεύγει στις εκλογές, για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός τι θέλει.

Τα τηλεοπτικά

Γι’ αυτό και βρισκόμαστε στην αρχή τρομερών πολιτικών εξελίξεων, που θα αλλάξουν το πολιτικό σκηνικό στη χώρα, με νέα κόμματα, κινήσεις και πρωτοβουλίες. Ηδη οι κινήσεις αυτές, άρχισαν από τον εκδοτικό χώρο με την αποχώρηση Βαρδινογιάννη από το ΔΣ του «Mega». Καθόλου άσχετη απόφαση από τις εξελίξεις στον πολιτικό στίβο, που θα είναι το επόμενο διάστημα ραγδαίες.
Επίσης, η ανάπτυξη του νέου καναλιού «Action 24» στο χώρο της ενημέρωσης, η πώληση από το ΚΚΕ, τού τηλεοπτικού σταθμού 902, καθώς και τα όσα ακούγονται για τον ΔΟΛ και τον «Πήγασο», δείχνουν ακριβώς αυτό. Ότι βρισκόμαστε σε τεράστιες ανακατατάξεις, σε πολλαπλά επίπεδα, που στόχο έχουν την αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού, με άλλους όρους και προϋποθέσεις από τους σημερινούς. Για να υπάρξει η βαλβίδα εκτόνωσης της κοινωνίας, που βρίσκεται σε οριακό σημείο, ώστε να μην εκραγεί.

Περισσότερες πολιτικές ειδήσεις στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ που κυκλοφορεί
Keywords
Τυχαία Θέματα