Να καλέσουν τον πρόεδρο της ΕΡΤ στη σύσκεψη των αρχηγών

Του Γιάννη Ντάσκα
Μπορεί να κολλήσουν,να διαφωνήσουν,,τα δυο Κόμματα στη μετάφραση της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας και να έχουμε εκλογές;
Κανείς λογικός άνθρωπος δεν το πιστεύει αλλά στελέχη από τα επιτελεία των Κομμάτων υποστηρίζουν οτι είναι σοβαρή η διαφωνία τους στο αν το Συμβούλιο Επικρατείας νομιμοποιεί το «λουκέτο» στην ΕΡΤ και δεν νομιμοποιεί το μαύρο στις οθόνες.
Ποια είναι η σωστή μετάφραση;
Αυτή που μετέδωσαν

τις πρώτες στιγμές οι δημοσιογράφοι,αυτοί οι δημοσιογράφοι που μίλησαν με το Συμβούλιο Επικρατείας(τον πρόεδρο κ. Μενουδάκο και άλλους δικαστές) ΑΜΕΣΩΣ μετά την έκδοση της απόφασης χθες το βράδυ διαρκούσης της συνεδρίασης των αρχηγών στο Μαξίμου.
Τι είπαν οι δημοσιογράφοι τότε;
Οτι το Συμβούλιο της Επικρατείας λέει ναι στο λουκέτο και όχι στο μαύρο.Και έτσι είναι γιατί οι πέντε γραμμές έχουν τόση σαφήνεια που περισσότερη δεν γίνεται.
Οι διαφωνίες των Κομμάτων θυμίζουν την άθλια θέση που είχαν τα προηγούμενα χρόνια.
Κάθε Κόμμα που κυβερνούσε υποστήριζε ότι η ΕΡΤ δούλευε μια χαρά και κάθε Κόμμα που ήταν στην Αντιπολίτευση υποστήριζε(και υποστηρίζει) την πραγματικότητα. Ότι η ΕΡΤ έχει απλούς εργαζόμενους μερικοί εκ των οποίων εργάζονται σωστά και απλούς εργαζόμενους που σιωπούν στο όργια κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης των ομάδων εξουσίας.
Αύριο λοιπόν οι τρεις αρχηγοί θα επιχειρήσουν να «γεφυρώσουν» τη διαφωνία στη μετάφραση.Σε κάθε πολιτισμένη χώρα που είναι σε κρίσιμη οικονομικά κατάσταση θα φώναζαν οι τρεις αρχηγοί τον πρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας με ένα επιτελείο καθηγητών της Νομικής όλων των «αποχρώσεων» και πριν βγουν από τη σύσκεψη θα είχαν συντάξει το κείμενο επί του οποίου θα κινηθούν στο μέλλον.Και αυτό τους προτείνουμε να κάνουν άμεσα αν πρόκειται να κάνουν και το «άσπρο» του λουκέτου μαύρο σαν τις οθόνες.
Για τις οθόνες ο κ. Στουρνάρας οφείλει από σήμερα να αρχίσει να παράγει σήμα και εκπομπές.Δεν είναι δύσκολο,όπως δεν ήταν ποτέ δύσκολο να ανακαλύψουν και να τιμωρήσουν τα φαινόμενα διαφθοράς…

Keywords
Τυχαία Θέματα