Τα ζώδια σήμερα 18/06/2013

10:03 18/6/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να δείξεις επιμονή και σταθερότητα στις αποφάσεις σου, για να μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε πολλά θέματα, με τα οποία θέλεις να ξεμπερδεύεις. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην λες πράγματα που δεν πρέπει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα άστρα οξύνουν σήμερα τις καταστάσεις ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, φίλε Κριέ, με αποτέλεσμα, αν δεν ηρεμήσεις, να προκληθούν έντονες εντάσεις και τσακωμοί.

Σκέψου πρώτα αν αξίζει να χαλάσεις τη διάθεσή σου και μετά πράξε αναλόγως. Εσύ που παραμένεις αδέσμευτος και δεν έχεις κάποιον να μοιραστείς τις έννοιες σου, αναλογίσου μήπως είναι καλύτερα τελικά έτσι, από το να έχεις δίπλα σου κάποιον που δεν σε κάνει ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, βάλε σε πρόγραμμα τις προτεραιότητές σου και μην πελαγώνεις, με το να προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Αν νιώθεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα, μην διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια των συναδέλφων σου, τώρα που η επικοινωνία μεταξύ σας έχει αποκατασταθεί. Στα οικονομικά, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Τρίτη είναι μία καλή ημέρα για ήρεμη περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση. Έτσι, θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδια σου πιο ψύχραιμα και να βρεις τους σωστότερους τρόπους για να τα προωθήσεις. Μπορεί να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αναμειχθείς ενεργά σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία, όπου θα γνωρίσεις άτομα που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Ταύρος, τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα που υπάρχουν στη σχέση σου, σήμερα θα βρουν το δρόμο να εκδηλωθούν. Πάρε πρωτοβουλίες και εκδηλώσου, για να κάνει το ίδιο και ο σύντροφός σου με την σειρά του. Μην γίνεσαι ισχυρογνώμων και εγωιστής, γιατί καμιά φορά, αυτή η συμπεριφορά φέρνει αρνητικά αποτελέσματα. Όσο για σένα που έχεις παρέα την μοναξιά, μία νέα γνωριμία στον επαγγελματικό σου χώρο θα σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, την σημερινή ημέρα θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, φίλε Ταύρος. Είναι ευκαιρία λοιπόν για να δεις πώς θα αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου έχουν παρουσιαστεί με τον καλύτερο τρόπο. Η άνοδος και η καταξίωση έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα άσκοπα έξοδα, που κάνεις ενδεχομένως.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Μην προχωρήσεις σήμερα σε υπερβολικές κινήσεις, εξαιτίας της ευχάριστης και αισιόδοξης διάθεσης που σε διακατέχει, αγαπητέ Δίδυμε. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διάθεσε μερικές στιγμές, για να χαλαρώνεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Δίδυμε, στη σχέση σου αντί να λες τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στον σύντροφό σου, προτιμάς να αντεπιτίθεσαι. Μήπως πρέπει επειγόντως να αλλάξεις τακτική; Με το να προκαλείς, μόνο θετικά αποτελέσματα δεν πρόκειται να έχεις. Όσο για σένα που ακόμη ψάχνεσαι, να θυμάσαι πως η μέρα είναι καλή για να κάνεις έντονη κοινωνική ζωή και να γνωρίσεις κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά πριν ενεργήσεις, σε ένα θέμα που αφορά στην πορεία της δουλειάς σου, γιατί μπορεί να πεις πράγματα που δεν ευσταθούν και να κατηγορηθείς για επιπολαιότητα. Στα οικονομικά σου, ορισμένες καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Ίσως μάλιστα να νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά, καθώς θα υπερισχύει η επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου, αλλά και τα συναισθήματα των άλλων. Αυτή η στάση βέβαια δεν είναι κακή, αφού θα σε βοηθήσει να αποφύγεις την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων. Έτσι, θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την δική σου τη ζωή.

Αισθηματικές προβλέψεις

Θα νιώσεις έντονη πίεση σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, και η έλλειψη επικοινωνίας που υπάρχει στη σχέση σου, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τις όψεις της Σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη (και οι δύο από το ζώδιό σου) θα δυσκολέψει περισσότερο την κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος, κινήσου με διακριτικότητα προς ένα άτομο που σε έλκει από τον ευρύτερο φιλικό σου χώρο, ώστε να βεβαιωθείς πρώτα ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Περιόρισε τον αυθορμητισμό σου, για να μην εκτεθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις, σε σχέση με τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Το πλανητικό σκηνικό κρύβει κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις, που αφορούν σε άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Αυτή η Τρίτη είναι ιδανική για να ασχοληθείς με ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα, αγαπητέ Λέων. Μην φοβηθείς να τα φέρεις στην επιφάνεια και λύσε τα μία και καλή. Φίλοι θα σε συμβουλεύσουν και θα τονώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθησή σου. Μία άσχημη είδηση σε περιμένει, από άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, φίλε Λέων γιατί λόγω φόρτου εργασίας, παραμελείς τις υποχρεώσεις σου και υπάρχουν παράπονα από το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι Λέοντες θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας και να κάνετε μία εσωτερική ενδοσκόπηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Λέων, τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Ρύθμισε τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει, για να μπορέσεις να κάνεις ένα βήμα πιο μπροστά. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Μπορείς επίσης να διευθετήσεις και χρέη προς τρίτους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Φρόντισε σήμερα να προγραμματιστείς περισσότερο, αγαπητέ Παρθένε. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί η αρνητική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Ερμή θα σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις και αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να θέλεις να φτάσεις μερικές καταστάσεις στα άκρα. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, χρησιμοποίησε την φαντασία σου για να προκαλέσεις τον σύντροφό σου και το πάθος πολύ εύκολα θα κυριαρχήσει και θα περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ μαζί. Όσο για σένα που είσαι μόνος σου, μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα θα πάρει ευχάριστη τροπή και ίσως σε οδηγήσει σε σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, φίλε Παρθένε. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και να ξέρεις ότι τα σχέδιά σου θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Ακατάλληλη είναι η ημέρα για να συγκρουστείς με τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα νιώσεις καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Η ημέρα κρύβει εκπλήξεις, που θα αλλάξουν την οπτική που βλέπεις τα πράγματα, αγαπητέ Ζυγέ. Αν έχεις ανασφάλειες, φρόντισε να μιλήσεις με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να ακούσεις τη γνώμη τους. Πρέπει να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε κρατούν πίσω στο παρελθόν, το συντομότερο δυνατό.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο ερωτισμός και το πάθος θα κατακλύσουν σήμερα τόσο τους αδέσμευτους όσο και τους δεσμευμένους Ζυγούς. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, περάστε ουσιαστικό χρόνο με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και μην διστάσετε να αποκαλύψετε τις προθέσεις σας. Η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη από το ζώδιό σας με τον Άρη από τους Διδύμους, θα σας ανταμείψει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, να θυμάσαι ότι το πρόγραμμα και η σκληρή δουλειά είναι τα συστατικά της επιτυχίας. Με το να σκέφτεσαι και να μην πράττεις, δεν θα πας πουθενά. Πάρε λοιπόν την κατάσταση στα χέρια σου και απόδειξε σε όλους την εργατικότητά σου. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εκτιμηθεί η δουλειά σου. Στα οικονομικά σου θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις, που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Σήμερα σε διακρίνει τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, αγαπητέ Σκορπιέ, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρκετά είναι και τα σχέδια που θα καταφέρεις να δρομολογήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και απόφυγε τον εκνευρισμό.

Αισθηματικές προβλέψεις

Οι αλλαγές που θα γίνουν σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός, μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν, αλλά πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι κάτι καλό κρύβουν για εσένα. Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι του ζωδίου, πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τα ζητούμενά σας και να μιλήσετε ξεκάθαρα με τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ώστε να ξέρουν και οι δεύτεροι σε τι στάδιο βρίσκονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Σκορπιέ, πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν τα σχέδια που έχεις. Παραδέξου όποια λάθη έκανες στο παρελθόν και κάνε κινήσεις για να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω σε τίποτε, αγαπητέ Τοξότη, όσες αμφιβολίες κι αν σε βασανίζουν. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρα με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεάζεσαι από τίποτε και κανένα. Το εύστροφο μυαλό σου είναι ικανό να προωθήσει τα σχέδιά σου και να ανοίξει ενδιαφέροντες δρόμους, τόσο στη δουλειά όσο και στην ερωτική σου ζωή.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μία σχέση από το παρελθόν θα εμφανιστεί σήμερα στη ζωή σου, αν είσαι Τοξότης, και ίσως μπεις στον πειρασμό να συναντηθείς μαζί της. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον σύντροφό σου και μην αποκρύψεις την αλήθεια, γιατί να ξέρεις ότι θα το βρεις μπροστά σου και δεν θα σου αρέσει καθόλου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να κάνετε πιο δραστικές κινήσεις, αν σκοπεύετε να δεσμευτείτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, φίλε Τοξότη, ή να διορθώσεις λάθη, που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Σήμερα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός και να μην εμπιστεύεσαι άτομα, που δεν γνωρίζεις καλά. Κράτα μυστικές τις φιλοδοξίες σου. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να γυρίσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις προς όφελός σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Καλό θα είναι να δείξεις απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα, γιατί μόνο έτσι μπορείς να βρεις τη λύση του.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, σήμερα μπορείς να περάσεις μία όμορφη μέρα με τον σύντροφό σου και να μιλήσετε για τα μελλοντικά σας σχέδια. Οι αδέσμευτοι, θα νιώσετε ότι μία γνωριμία δεν έχει μέλλον και θα πάρετε οριστικές αποφάσεις. Το γοργόν και χάριν έχει… Καλύτερα τώρα που είναι αρχή, παρά μετά, που θα έχετε έρθει και πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στην εργασία σου, φίλε Αιγόκερε, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος και να σκεφτείς νέους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων σου. Αν ακόμη νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα, μείνε λίγο μόνος σου, συγκεντρώσου και θα βρεις τον δρόμο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Πρέπει να δείξεις ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να μην παρασυρθείς σε υπερβολές. Οι κινήσεις που θα κάνεις πρέπει να είναι πολύ μελετημένες, για να αποφύγεις τα προβλήματα, που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν μόνο και μόνο από τη βιασύνη σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, μην επιλέγεις το μοναχικό δρόμο, όσο κι αν ο σύντροφος σου σε πληγώσει. Πάρε το θάρρος να του μιλήσεις, και στην περίπτωση που δεν σε κατανοήσει, δες τι άλλο μπορείς να κάνεις. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, βρες τους τρόπους να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και μην το αναβάλλεις άλλο. Ξεκαθάρισε τα αισθήματά σου και ανάλογα με την αντίδραση του, πράξε…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, δράσε προγραμματισμένα και μην αφήσεις καθυστερήσεις και αναβολές, που θα σου προκαλέσει σήμερα η αρνητική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, να σου ρίξουν το ηθικό και να φέρουν εμπόδια στην υλοποίηση των σχεδίων σου, γιατί όλα αυτά είναι πρόσκαιρα και πολύ γρήγορα θα εξαφανιστούν. Συνεργασίες θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά, τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, χωρίς όμως μεγάλες προσδοκίες!

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Κάποια μικρά εμπόδια σήμερα θα σε εκνευρίσουν και θα σε θέσουν εκτός προγράμματος, αγαπητέ Ιχθύ. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεσαι, αφού το τοπίο πρόκειται να ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα και θα σε καθησυχάσει. Η ανάγκη σου για ανανέωση θα είναι έντονη και θα κάνεις κάποιες κινήσεις, για να το πετύχεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Για τους δεσμευμένους Ιχθείς, η ημέρα κρύβει στιγμές χαράς, που θα σας κάνουν να νιώσετε γεμάτοι από αγάπη και έρωτα για τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ζήσετε έναν έρωτα, αλλά με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας, αυτό θα είναι δύσκολο. Μην μελαγχολείτε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος, που θα σας γοητεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Ιχθύ, μπορείς να μιλήσεις και να πεις τις απόψεις σου ξεκάθαρα, χωρίς να φοβάσαι αρνητικές επιπτώσεις. Καλύτερα τώρα να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου και να βάλεις τα όριά σου, παρά να τρέχεις πάντα τελευταία στιγμή να τα προλαβαίνεις όλα. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις άσκοπα έξοδα.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, νέα, διδυμοι, λεων, εκκρεμότητες, βγείτε, λύση, βρες, σημαίνει, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, έκλειψη σελήνης, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, αποτελεσματα, βγείτε, αιγοκερως, αφροδιτη, βημα, γνωμη, δουλεια, εργασια, ζυγος, θαρρος, θεμα, κριος, λεων, οψη, πιεση, προγραμμα, σεληνη, σημερινη, τοξοτης, τυχη, υδροχοος, αγαπη, αστρα, αξιζει, αμοιβαια, ανοδος, αμφιβολιες, ατομο, αυτοπεποιθηση, βοηθεια, βραδυ, βρες, γινει, γινεσαι, γνωριμια, δεχεσαι, διαστημα, δυναμη, δικη, εγωιστης, ευκαιρια, ευκολα, ειλικρινης, υπαρχει, εκκρεμότητες, ελλειψη, ενεργα, εξοδα, επικοινωνια, επιθυμια, ζωη, ζησετε, ζωδιο, ιδεες, ιδιο, υπηρεσια, θυμασαι, ηθικο, καρκινος, λαθη, λαθος, λύση, μοναξια, μπορεις, μυαλο, παντα, ομορφη, ορια, ουσιαστικο, οφελος, παθος, προβληματα, σειρα, σκεφτεσαι, σκεψεις, σκορπιος, στα ακρα, σχεδια, ταυρος, ταση, τι ειναι, τριτη, υλοποιηση, φαντασια, φιλε, φοβασαι, φοντα, φορα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, αφιερωσεις, αγορες, ασχημη, δικαιωματα, δωσεις, εφαρμογη, φιλοι, για σενα, μεινε, μπροστα, νιωθεις, οψεις, σημαίνει, σωστο, τοξοτη, θεματα, θετικα, ξεκαθαρισμα, χερια
Τυχαία Θέματα