Το απόλυτο εργένικο πουκάμισο (video)

Σε λίγο καιρό η τεχνολογική επανάσταση θα αυξήσει τον ελεύθερο χρόνο, θα μειώσει την κατανάλωση ενέργειας και πλέον θα μπορούμε να φοράμε το αγαπημένο μας πουκάμισο τουλάχιστον για τρεις μήνες, χωρίς να το πλύνουμε και να το σιδερώνουμε.

Η εταιρεία Wool & Prince έχει ολοκληρώσει την εξέλιξη πουκαμίσου που δεν χρειάζεται πλύσιμο η σιδέρωμα για 100 μέρες αφού δεν μυρίζει και δεν τσαλακώνεται, ακόμα και με καθημερινή χρήση. Είναι κατασκευασμένο από μαλλί που έχει υποστεί ειδική επεξεργασία. Αρχικά το πουκάμισο

δόθηκε για δοκιμή σε 15 άτομα με διαφορετικές συνήθειες και φορέθηκε από αμαρτωλά πάρτι της Νέας Υόρκης μέχρι σε ανάβαση στις Άνδεις, ενώ και ο ίδιος ο εμπνευστής του πρότζεκτ το φόρεσε για πάνω 100 συνεχόμενες μέρες. Αρχικά μπήκε στο kickstarter (online πλατφόρμα εθελοντικής χρηματοδότησης) με στόχο τα 30.000 δολάρια, όμως μετά τις επιτυχημένες δοκιμές πέτυχε ιδιωτική χρηματοδότηση 300.000 δολαρίων.

Αυτή τη στιγμή μπορείτε να το προ-παραγγείλετε με την τιμή του να φθάνει 98 δολάρια (73,4 ευρώ) και θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα διαφορετικά σχέδια. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον εμπνευστή να δοκιμάζει την εφεύρεσή του.

Πηγή: Athensvoice

Keywords
Τυχαία Θέματα