Κατερίνα Διασσίτη: Η πανέμορφη Ρεθυμνιώτισσα-δεξί χέρι της Όλγας Κεφαλογιάννη (ΦΩΤΟ)

Είναι νέα, όμορφη και η πιο έμπιστη συνεργάτιδα της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη.

Ο λόγος για την 30χρονη-σύμφωνα με πληροφορίες-Κατερίνα Διασσίτη, η οποία χειρίζεται οτιδήποτε αφορά το προσωπικό καρνέ της υπουργού.

Οι δυο γυναίκες εκτός από πολύ καλές φίλες είναι και συντέκνισσες, αφού και οι δυο κατάγονται από το Ρέθυμνο. Μάλιστα, η γνωριμία τους ξεκινάει από πολύ παλιά, τότε που η Όλγα δεν είχε λάβει την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική, ακολουθώντας έτσι το παράδειγμα του πατέρα

της.

«Οι φιλικοί δεσµοί που συνδέουν τις δύο γυναίκες είναι πολύ δυνατοί και αυτό φαίνεται» λέει στο «Secret» άνθρωπος που τις βλέπει καθηµερινά στο υπουργείο. «Συνεργάζονται πολύ αρµονικά και η Όλγα την εµπιστεύεται µε κλειστά µάτια, καθώς χειρίζεται το πρόγραµµά της και τα ραντεβού της», λένε οι ίδιες πηγές.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι δυο γυναίκες παλαιότερα συνήθιζαν να κάνουν βόλτα στους δρόμους της Αθήνας και να επιλέγουν ρούχα και αξεσουάρ.

Η Κατερίνα ∆ιασσίτη αµέσως µετά την αποφοίτησή της από τη φηµισµένη Ράλλειο Σχολή του Πειραιά, σπούδασε Πολιτικές Επιστήµες στη γενέτειρά της.

Η πανέμορφη Κατερίνα-η οποία γιόρταζε κι όλας χθες- έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές στο πλευρό της υπουργού, συνοδεύοντάς την στις δημόσιες εμφανίσεις της, με πιο χαρακτηριστική όταν ήταν στο πλευρό της Όλγας Κεφαλογιάννη στην περίφηµη συνάντησή της µε τον Γερµανό Γιοακίµ Φούχτελ, που έµεινε στην ιστορία για την κίνηση της υπουργού να κόψει τα… πολλά φιλιά και τη διαχυτικότητα του απεσταλµένου της Μέρκελ.

The post Κατερίνα Διασσίτη: Η πανέμορφη Ρεθυμνιώτισσα-δεξί χέρι της Όλγας Κεφαλογιάννη (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα